2777
2789

سلام خانوم ها.

میخواستم ببینم اصولا همسراتون شبا تا ساعت چند بیرونن. منظور از بیرون بودن بخاطر تفریح با دوستاشونه.

مثلا همسر خودم 2 هفته ی بار یا ماهی ی بار با دوستاش ساعت 5-6 عصر میره بیرون و ساعت 1-2 شب برمیگرده.( البته دقیقا میدونم کجان و چیکارمیکنن بهش اعتماد کامل دارم) ولی دوست دارم حداکثر قبل 12 خونه باشه.آیا من حساسم?

من همسرم ساعت 6 از سر کار میاد مستقیم میره خونه پدرش منم ساعت 7 میرم اونجا ساعت 9 و نیم هر دو میایم خونه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

شوهر من تفریح مجردی نمیره  هر شب بین یک تا دوساعت میره تو حیاط به گلا میرسه  بعضی وقتا مردای همسایه هم  هستن باهم حرف میزنن

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم ساعت 6 از سر کار میاد مستقیم میره خونه پدرش منم ساعت 7 میرم اونجا ساعت 9 و نیم هر دو میایم ...

خب هردو باهم بیرونین. زمانی ک تنهایی جایی میره و شما خونه این کی میاد? 

من دوست دارم از سر کارش زودتر بیاد بیرون مثلا ۸شب خونه باشه آرزومه آرزو.....

توقع دارم با رئیسش صحبت کنه کارشو کمتر کنه زودتر راه بیوفته بیاد به سمت خونه ولی متاسفانه ۹ به بعد میاد بین ۹ تا ۱۰گاهی اوقات هم تا ۱۱ طول میکشه تا بیاد

شوهر من بیچاره وقتی نداره که با دوستاشم بره گشت و گذار .فوقش ۲الی ۳ساعت میره و قبل از ساعت۱۱ الی نهایتا۱۲شب برمیگرده اونم دو سه هفته یبار

اگه یک روز کاملم بیکار باشه ترجیح میده با من باشه تا دوستاش

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خب هردو باهم بیرونین. زمانی ک تنهایی جایی میره و شما خونه این کی میاد? 

خیلی کم پیش میاد . اگر هم بخواد جایی بره تو همون فاصله که خونه پدرشیم خودش تنها میره و نهایت تا 10 میاد 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
شوهر من تفریح مجردی نمیره  هر شب بین یک تا دوساعت میره تو حیاط به گلا میرسه  بعضی وقتا مرد ...

اخه نمیشه هیچ وقتی برای دوستان نذاشت و کلا دوستاشو خط بزنه. منم ترجیح میدم با دوستام برم بیرون ی وقتایی

شوهر من تفریح مجردی نمیره  هر شب بین یک تا دوساعت میره تو حیاط به گلا میرسه  بعضی وقتا مرد ...

همسر منم نمیره یعنی کسی رو نداره که بره نمیدونم اگه دوستی داشت میرفت یا نه تو این شهر غریبه فقط همکار داره دوست و فامیل نداره

نمیدونم.من شوهرم بقول خودش رفیق بازیهاشو کرده دیگه قبل ازدواج.بعد اینکه فروشگاهو میبنده مستقیم خونه ...

این خیلی خوبه. ولی بنظرم تو هرسنی باشی و هر موقعیتی به رفیق نیاز داری ولی باید اصولشو رعایت کنی.