2777
2789
عنوان

کسی هست از نسخه ازمایش هورمونی سر در بیاره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4315 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته پرولاکتین و تستسرون  و تیرویید بقیش نمیدونمولی دوتای اولی برا هورمون مردانه س

پرولاکتین‌مردونه نیست عزیزم. هورمونیه ک‌زمان شیر دهی تو خانما ب صورت طبیعی باید ترشح بشه

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
تستسترون خودش مستقيم رو ريزش مو تاثير نداره فرم دى هيدرو اپيش تاثير گذاره

برای ریزش مو نمیگم برای رشد مویزائد که نتیجه بالا بودن همورمون مردانه باشه میگم

بچه ها میگن دومی تستسترونه

اره دومى تستسترونه ولى خوده هورمونش مهم نيست اون فرم خاصش رو ريزش مو تاثير داره امروز نسخه تو ببرش پيشش بگو دهيرواپى تستسترونم بنويس الكى قراره كلى هزينه كنى اخرش اگه هيسرسوتيسم داشته باشيم معلوم نميشه

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
برای ریزش مو نمیگم برای رشد مویزائد که نتیجه بالا بودن همورمون مردانه باشه میگم

اره مو هاى سرت ميريزه و جوش ميزنى و مو هاى زائد رو شكم و سينه و صورت در مياد

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
Lh و fsh ام نوشته ولى هيچكدوم اثبات كننده ى ريزش موى هورمونى نيستن همون دهيدروكسى تستسترون و تيروئي ...

بقیش مال چکاپه.اخه یه مشکل دیگم داشتم که  برا اونم ازمایش نوشت

اره دومى تستسترونه ولى خوده هورمونش مهم نيست اون فرم خاصش رو ريزش مو تاثير داره امروز نسخه تو ببرش پ ...

امروز که نیست فردا صبح گفتم روز سوم پریودمه برم ازمایش .مطب هم که ظهرا هست😥😥😥

امروز که نیست فردا صبح گفتم روز سوم پریودمه برم ازمایش .مطب هم که ظهرا هست😥😥😥

اى بابا گفتم پول ويزيت ندى دوباره، بيمارستانى چيزى نزديك خونتون نيس ببرى پزشك اورژانس برات بنويسه؟

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
اى بابا گفتم پول ويزيت ندى دوباره، بيمارستانى چيزى نزديك خونتون نيس ببرى پزشك اورژانس برات بنويسه؟

اتفاقا دوبار پول دادم تا حالا .اخه اول رفتم چکاپ چند روز بعدش رفتم گفتم ببرم هورمونی هم اضافه کنه الان باز ببرم میشه3بار!!!نزدیک که نیست .میگم حتما باید روز3پریود باشه؟،اخه دکتره گفت هروقت میخوای برو فقط ببین روز چند سیکلت رفتی پزشکت خودش میفهمه با توجه به اون روزی که رفتی تفسیر میکنه