2777
2789
عنوان

خیانت💔

453 بازدید | 14 پست

بچه ها تا حالا شده که یه کاری رو (هرکاری)توی زندگیتون انجام بدید وبعد انجامش همش حس کنید که به خودتون به شخصیت خودتون به احساس خودتون به غرور خودتون خیانت کردید؟؟؟

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

خیلی وقتا 

که وقتم و هدر دادم پای نت و تلوزیون و میتونستم بجاش مطالعه کنم....به خودم خیانت کردم

وقتی که میشد به خانواده بی فرهنگ همسرم توجه نکنم و جنجال نندازم تو زندگیم..

وقتی که میشد با بچه هام شاد باشم و پای گوشی به مشاوره دادن به بقیه گذشت 

وقتی که میشد برای ورزش و سلامتیم بزارم و نزاشتم

وقتایی که میشد صورتم و از نگاه مردای کثیف دور کنم و بی تفاوت بودم

وقتایی که باید از پدر و مادرم بخواطر وحودسون تشکر کنم و ازشون متوقع بودم

خیلی به خودم خیانت کردم خیلی 

به جسمم به روحم به حیاتم 

از خدا میخوام کمکم کنه باقی عمرم شرمنده خودم نباشم 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
بله خیلی وقتا  که وقتم و هدر دادم پای نت و تلوزیون و میتونستم بجاش مطالعه کنم....به خودم خیان ...

منم همین حسا رو دارم 

با اینکه اشتباهاتم جدید نیس 

ولی این حسی که دارم به خودم خیانت میکنم جدیدا مث خوره افتاده به جونم 

منم همین حسا رو دارم  با اینکه اشتباهاتم جدید نیس  ولی این حسی که دارم به خودم خیانت میک ...

دقیقااا مثل من 

تازگیا یک لحظه از ذهنم بیرون نمیره 

شروع کنیم از همین حالا

البته من فعلا تو استراحتم ولی میخوام از چیزای کوچیک شروع کنم. مثل تایم گذاشتن برای نت

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
اگه بحث خیانت، با این دید نگاه کن که یه فرصت بهش میدم به خصوص اگه دوستش داری  فکر نکن که خودت ...

من ازدکاج نکردم ولی مدتی پیش از یه رابطه عاطفی پر فراز و نشیب بیرون اومدم 

به خودم.گفتم دیگه سمت مردی نمیرم 

اما الان جدیدا یه موقعیتی برام پیش اومده هنوز اصلا جدی نیس یا اینکه بخوام.بگم این.آدم موندنیه ولی حتی همین حرفای ساده که بینمون زده میشه من فکر میکنم.دارم به خودم.خیانت میکنم 

دقیقااا مثل من  تازگیا یک لحظه از ذهنم بیرون نمیره  شروع کنیم از همین حالا البته من ...

آره من یه کاری که کردم اول از همه اینستامو پاک کردم اونجا رفتن خیانت به وقتم بود واقعا 

آره من یه کاری که کردم اول از همه اینستامو پاک کردم اونجا رفتن خیانت به وقتم بود واقعا 

دقیقا منم اینستا رو پاک کردم. خیلی بد بود.البته اینجا هم خیلی خوب نیست ولی چون میتونم گاهی بدون شناخته شدن درد و دل کنم خوبه.وگرنه همش وقت تلف کردنه