2777
2789
عنوان

خانومای باردار نگرانم بیاین 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 79 پست
10 سالش دخترم،خدا حفظش کنه خیلی خوبه باهم بزرگ میشن بازی میکنن و احساس تنهایی نمیکنن  دخترمن خ ...

ازخدا میخوام اینبار طبیعی نشم یعنی مردمو زنده شدم انشاءالله که سزارین بشم

اینم دختره بااینکه کلا ویارم با دختر اولم فرق میکرد تازه یه عالمه خواب هم دیدم هرچی که فکرشو کنی سون ...

واسه منم کلا فرق داره خدا حفظ کنه 😘😘😘

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازخدا میخوام اینبار طبیعی نشم یعنی مردمو زنده شدم انشاءالله که سزارین بشم

وای منم خیلی میترسم ازطبیعی دخترم سزلرین بود 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
جفت منم قدامیه واسه همین حس نمیکنیم گلم .ان شاالله وضعیتت بهتر میشه .سرکلاژ بخاطر طول سرویکس شدین؟

من حرکتاشو حس میکنم عزیزم 

بله به خاطر طول سرویکسم که کم بود ولی بعدش که خونریزی کردم سونوم کردن گفتن جفتت پایینه   

ایشالا که همه مامانا نی نی هاشونو سالم و سلامت بغل بگیرن 

میگن مثل حبابه 😕یا نبض

میگم یعنی حرکته آخه همیشه نیست فقط وختایی ک چیزی ک دوستداره رو میخورم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
من حرکتاشو حس میکنم عزیزم  بله به خاطر طول سرویکسم که کم بود ولی بعدش که خونریزی کردم سونوم کر ...

اخی عزیزم استراحت کن فقط جفتت میره بالا.خدا نی نی همه رو حفظ کنه🙏🙏واسم منم دلا کنید هفته دیگه انومالی دارم نی نیم سالم باشه

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
میگم یعنی حرکته آخه همیشه نیست فقط وختایی ک چیزی ک دوستداره رو میخورم 

خودشه چون اولش فقط نبض یا مثل ترکیدن حبابه از 18هفته به بعد بهتر میشه فهمید حرکاتش و

یعنی قبل 8کوچیک بود یا لباس بیرون مشخص نبود باردارین؟

خوش به حالت مال من تو ۵ ماهگی خیلی زایه بود باردارم

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
اخی عزیزم استراحت کن فقط جفتت میره بالا.خدا نی نی همه رو حفظ کنه🙏🙏واسم منم دلا کنید هفته دیگه انوم ...

ممنون عزیزم 

انشالا که همه چه نی نی خوبه و سالم و سلامت بغلش بگیری 

خوش به حالت مال من تو ۵ ماهگی خیلی زایه بود باردارم

هیی من میترسم مشکلی برای نی نی باشه وگرنه اصلا شکم دوست ندارم بیرون میرم مشخص نیس تو خونه فقط مشخصه😔

[QUOTE=72793265]هیی من میترسم مشکلی برای نی نی باشه وگرنه اصلا شکم دوست ندارم بیرون میرم مشخص نیس 

عزیز خدا نکنه ایشالله بچتم سالمه

دکترت چیزی نگفته؟

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
[QUOTE=72793265]هیی من میترسم مشکلی برای نی نی باشه وگرنه اصلا شکم دوست ندارم بیرون میرم مشخص نیس&nb ...

نه وضعیتم نرمال بود تو سنو ان تی بعد اون استرس گرفتم که نکنه کاریش بشه و من نفهمم .اخه اینجا خیلی مطلب خوندم که جنین ایست قلبی کرده و هزارجور حرف دیگه