2777
2789
عنوان

خانومای باردار نگرانم بیاین 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چیشد شوهرت دیگه کناراومد با حاملگیت

اره عشقم پدرم دراورد چقد گریه کردم هرچی پیام دادم گف نه بخاطر دخترم نمیتدنستم  رودررو حرف بزنم حتی قرص هم خریده بود مث ی معجزه شد بخدا اصلا ازاین رو ب اون رو شد هنوزم باورم نمیشه اصلا حرفی نزد ی روز حالم بد بود گف صبح برو دکتر بنویسه برا غربالگری دقیقا جمعه پیش بود راضی شد 😍😍😍😍چ خوب یادت موند 😍😍😘😘😘

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
نه من یخورده شکم داشتم قبل بارداری وزنمم نرمال بود بخاطر بارداری خیلی کم کردم. تو سنو ان تی همه چیز ...

خوب خدا رو شکر..من خودمم تا هفت ماهگی زیاد شکم‌ نداشتم همه بهم میگفتن خوشبحالت هفت ماهته انگار ۴ ماهته

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
من وختی شوهرم پیشمه یاوختی ک چیپس و لواشک ک تو بارداری عاشقش شدم رو میخورم یچیزی مثل نبض زیر دلم میز ...

بچه ها میشه بگید این حرکت بچس یا توهم میزنم من 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
اره عشقم پدرم دراورد چقد گریه کردم هرچی پیام دادم گف نه بخاطر دخترم نمیتدنستم  رودررو حرف بزنم ...

اره گلم دخترت چندسالش بود دختر من دی دوسالش تموم میشه خودمم بهمن زایمان میکنم 

سلام عزیزم چیشد شوهرت دیگه کناراومد با حاملگیت

الان انقد حساس شده دیکه نمیتونمم توروش بکم ازاونموقه نمیخواستی اما دنیا بیاد بچه بهش میگم 😃😃

❤❤

خاهر منم مث شما بود بچش دختر بود خیلی اذیت شد ولی عوضش خدا بهش یه دختر داده مث قرص ماه معموله دختر ...

فدااای شما 

خدا حفظش کنه

البته من رفتم خونه بابام اینجوری شدم

استراحتم خیلی زیاد بود

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
شونزده هفته ام  منم خیلی فکرای بد میاد تو سرم شما حرکتهاشو میفهمی؟

منم 18 هفتم مثل شما خیلی فکرای بد میاد توسرم استرس دارم 😔واقعا نمیشه فکر نکرد😳نه من اصلا تکوناش و نمیفهمم😭جفتت چیه؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
اره گلم دخترت چندسالش بود دختر من دی دوسالش تموم میشه خودمم بهمن زایمان میکنم 

10 سالش دخترم،خدا حفظش کنه خیلی خوبه باهم بزرگ میشن بازی میکنن و احساس تنهایی نمیکنن 

دخترمن خیلی ناراحتی میکرد بخاطر تنهایی این نی نی چیه ؟؟؟انشالله ب سلامتی زایمان کنی 😘😘

منم 18 هفتم مثل شما خیلی فکرای بد میاد توسرم استرس دارم 😔واقعا نمیشه فکر نکرد😳نه من اصلا تکوناش و ...

جفتم قدامیه 

سرکلاژ شدم و ده روز بعدش خونریزی کردم از اون موقع استراحت مطلقم با این شرایط مگه آدم میتونه استرس نداشته باشه 

10 سالش دخترم،خدا حفظش کنه خیلی خوبه باهم بزرگ میشن بازی میکنن و احساس تنهایی نمیکنن  دخترمن خ ...

اینم دختره بااینکه کلا ویارم با دختر اولم فرق میکرد تازه یه عالمه خواب هم دیدم هرچی که فکرشو کنی سونوگف دختره

جفتم قدامیه  سرکلاژ شدم و ده روز بعدش خونریزی کردم از اون موقع استراحت مطلقم با این شرایط مگه ...

جفت منم قدامیه واسه همین حس نمیکنیم گلم .ان شاالله وضعیتت بهتر میشه .سرکلاژ بخاطر طول سرویکس شدین؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪