2777
2789
عنوان

خانومای باردار نگرانم بیاین 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 79 پست
ابجی جون ؛؛؛میگن از سه ماهه دو م و سوم جنین رشد میکنه و بزرگ میشه برا من از ماه چهارم شکمم فهمیدم بز ...

مرسی گلم حتما بخاطر رحم مشخص نمیشه

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ۲۷ تازه یکم شکم دراوردم زوده حالا خیلی عجله داریا

عجله ندارم ولی نگرانم واسه نی نی که خدایی نکرده رشدش خوب نباشه وگرنه شکم اصلا دوست ندارم

شکم اصلا معلوم نیست همش استرس دارم میگم نکنه رشد نمیکنه البته ده روز پیش سونو دادم و گفت خوبه همه چیز 

اصلا مندوست دارم یه چیزی باسه هر دم بذارم صدای قلبشو بشنوم خیلی استرس دارم شبا خوابم نمیره 

من ک دارم میرم ۷ ماه هنوز شکم ندارم .وزن کم کردنم طبیعیه منم تا ماه ۵ کم کردم الان فقط ۱ونیم کیلو اضافه کردم😑خداروشکر رشد جنینمم خوبه الکی نگران نشو هنوز هفتت پایینه 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

واقعا خوش بحالتون

من ۲۲ هفته هستم همه جام باد کرده

دستان پاهام

یه هفتس حلقمو دراوردم هنو تاولش خوب نشده😫😫😫

میترسم همین جوری پیش بره اخراش بترکم

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
یعنی تاالان ویتامین تجویز نکرده عجیبه😐😐😐

خب یک بار رفتم که سنو ان تی و بردم گفت فعلا زوده برای وزن اگه تا 18هفته وزن نگرفتی ویتامینی تجویز میشه

شکم اصلا معلوم نیست همش استرس دارم میگم نکنه رشد نمیکنه البته ده روز پیش سونو دادم و گفت خوبه همه چی ...

چند هفته ای؟منم فقط میترسم رشد نکرده باشه یا خدایی نکرده طوریش شده باشه 

5کیلو کم کردی تا22هفته؟؟؟؟

بله عزیزم‌چون هیچی نمیتونستم بخورم تا یکهفته فقط سیب و‌موز میخوردم اینقد ویارم زیاد بود ک از قرص و امپول نبود اخرش دکترم‌مجبورم‌کرد بزور بخورم‌وگرن‌بسترم‌میککه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید