2777
2789

سلام پسرم ۱۰ماهشه یه سرما خوردگی خفیف دو سه روزه داشت امشب سرفه های خفیف میکرد و الانم ۲بار بالا آورد بار دومم داشتم بهش فرنی می دادم با معده خالی نخوابه که ۴_۵قاشق که خورد همشو بالا آورد چیکار کنم

هیچی بهش ندم ؟

یا چی بدم شیر خودمم خوب نمیخوره 

دارو ام دیفن هیدرامین میدم با سرما خوردگی کودکان

لطفا راهنمایی کنین ممنون

مرگ بر سرماخوردگی

من از هموناییم که تو تابستون میگم سرما و زمستونو عشقه                                                                      ولی تو همین سردی های اول پاییز جد و ابادسرمارو ی فحش میکشم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازعلائم ویروس وسرماخوردگی بی اشتهایی وتهوعه

لطفا یکم صبورباش که دوره ش بگذره

الان بی اشتهاست

هرچی ام بدی بالامیاره

دوروزبگذره داروهاشوبخوره خوب میشه ایشاالله

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

احتمالا ویروس گرفته. عزیز حتما حتما فردا ببرش دکتر. ویروس اسهال استفراغ رو نباید نگه داشت یه آمپول میدن زودتر خوب میشه. دورش باید بگذره تا از تنش بیرون بیاد.

دختر منم تازه خوب شده شش روز طول کشید😢

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

پسر منم پارسال اينجوري شد تقريبا همسن پسر شما بود بزار بالا بياره وگرنه تب شديد ميكنه شير خودتو بده 

فردا صبح ببرش دكتر شربت ميده سه دوز ك مصرف كني حالش خيلي بهتر ميشه هيچي بهش دارو نده

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳