2777
2789
عنوان

میشه خفه شین

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای منم خونه قبلیم کنار دبستان بود...صبحا با صدای سرود ایران پا میشدم...دم به دقیقه ناظم تو بلندگو ...

دیوونم کردن😂ده بار داد میزنه از جلو نظام  دست راست بالا بگیر فاصله بگیر دوست دارم یه بلند گو بخرم داد بزنم ای مرص بگیر خب ببند دهنتو 😂

منم اطراف خونمون مدرسه هست دیوونه شدم از دست سرو صداشون صبحی و بعد از طهری هردو شیفت یه سره پشت بلند ...

😂😂😂😂نزدیک ما یه پیش دبستانی و یه دبستانه. اون پیش دبستانی ها که کلا همش تو حیاطن . یعنی اندازه به کتاب شعر مهدکودکی حفظ شدم .

اسمش پنجره دو جداره است ولی در حد بیسکویت عایق صداست . کاش زودتر بارونها شروع شه بچه ها رو ببرن تو کلاس 😂

به نگهبان ساختمونتون بگو, ک مجبور نباشی باهاشون رو برو بشی, همسایه شلوغ خیلی بده ما هم داشتیم

نگهبان نداره. ما تو یه مجتمع مسکونی هستیم. اینجا انتظامات داره. میخوام برم بگم میدونم براشون میشه دردسر. دلمم میسوزه. ولی این تاپیکو زدم اگه احیانا تو همسایگیتون کسی نوزاد یا بچه کوچیک داره خیلی رعایت کنید واقعا سخته خوابوندنشون

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
بچه ها من پنج ساله تو این خونه هستم از دست اینا آسایش ندارم. کلا خیلی سر و صدا میکنن. از هشت صبح شرو ...

منم ازین مدلا دیدم،متاسفانه هارمونی ندارن،یدف صدای پیانو و گیتار و مهمونیه باکلاس!... دفه بعد دعوا و کتک کاری و فحاشی!!!!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

دیوونم کردن😂ده بار داد میزنه از جلو نظام  دست راست بالا بگیر فاصله بگیر دوست دارم یه بلند گو ب ...

بخدا فکر کنم همسایه ایم 😂😂😂😂😂 روزی بیست بار فقط میگه از جلوووووو نظام ...

این طفلیهام میگن الله اکبر و بقیش 

یعنی دلم میخواد یه روز برم اونجا بگم این خاله ستاره کیه یکم شعر یادش بدید 

نگهبان نداره. ما تو یه مجتمع مسکونی هستیم. اینجا انتظامات داره. میخوام برم بگم میدونم براشون میشه در ...

به همون انتظامات بگو, ما همسایمون خیلی شلوغ بود من همش خدا خدا میکردم بفروشیم بریم ازین محل ولی در کمال تعجب ماه قبل رفتن, اونا هر چی میرفت هم بدتر میشدن

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
منم ازین مدلا دیدم،متاسفانه هارمونی ندارن،یدف صدای پیانو و گیتار و مهمونیه باکلاس!... دفه بعد دعوا و ...

دقیقا اینا هم همینن. انگار ثبات ندارن. یه دفعه صدای پیانو قطع میشه و زنه صداشو میندازه تو سرش و شروع میکنه جیغ و فحاشی. یه بار تابستون پنجره ها باز بود از صدای دعواشون نزدیک بود سکته کنم. به خاطر همینم شوهرم میگه اصلت بیخیالشون شو کلا

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
به همون انتظامات بگو, ما همسایمون خیلی شلوغ بود من همش خدا خدا میکردم بفروشیم بریم ازین محل ولی در ک ...

خدا رو شکر. خدا کنه اینا هم برن