با همسایه بالاییمون هستم. تولد دارن. نمیدونی چه خبره. منم خسته ام. از صبح رو پا بودم. یکی پیانو میزنه همه با هم میخونن و دست میزنن. انگار تو خونه ماست. هر دفعه یکبار هم یه چیزی محکم میکوبن زمین. کی میخوان فرهنگ آپارتمان نشینی یاد بگیرن خدا میدونه. تازه من بچه کوچیک دارم به بدبختی خوابوندمش.
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
به نگهبان ساختمونتون بگو, ک مجبور نباشی باهاشون رو برو بشی, همسایه شلوغ خیلی بده ما هم داشتیم
نگهبان نداره. ما تو یه مجتمع مسکونی هستیم. اینجا انتظامات داره. میخوام برم بگم میدونم براشون میشه دردسر. دلمم میسوزه. ولی این تاپیکو زدم اگه احیانا تو همسایگیتون کسی نوزاد یا بچه کوچیک داره خیلی رعایت کنید واقعا سخته خوابوندنشون
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
بچه ها من پنج ساله تو این خونه هستم از دست اینا آسایش ندارم. کلا خیلی سر و صدا میکنن. از هشت صبح شرو ...
منم ازین مدلا دیدم،متاسفانه هارمونی ندارن،یدف صدای پیانو و گیتار و مهمونیه باکلاس!... دفه بعد دعوا و کتک کاری و فحاشی!!!!
رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود... جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر میکنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم! علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیتالله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
نگهبان نداره. ما تو یه مجتمع مسکونی هستیم. اینجا انتظامات داره. میخوام برم بگم میدونم براشون میشه در ...
به همون انتظامات بگو, ما همسایمون خیلی شلوغ بود من همش خدا خدا میکردم بفروشیم بریم ازین محل ولی در کمال تعجب ماه قبل رفتن, اونا هر چی میرفت هم بدتر میشدن
منم ازین مدلا دیدم،متاسفانه هارمونی ندارن،یدف صدای پیانو و گیتار و مهمونیه باکلاس!... دفه بعد دعوا و ...
دقیقا اینا هم همینن. انگار ثبات ندارن. یه دفعه صدای پیانو قطع میشه و زنه صداشو میندازه تو سرش و شروع میکنه جیغ و فحاشی. یه بار تابستون پنجره ها باز بود از صدای دعواشون نزدیک بود سکته کنم. به خاطر همینم شوهرم میگه اصلت بیخیالشون شو کلا
به همون انتظامات بگو, ما همسایمون خیلی شلوغ بود من همش خدا خدا میکردم بفروشیم بریم ازین محل ولی در ک ...
خدا رو شکر. خدا کنه اینا هم برن