2777
2789
عنوان

میشه خفه شین

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تولد دارن تو فرهنگ اپارتمان نشینی این ایام برداشتع نمیشه که پس شما یکم صبور باشید و تو شادیشون شریک  باشید بیایید یکم همو درک کنیم خب مراسم دارن

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
برو دم خونشون تذکر بده بهشون خوب

شوهرم خونه نیست. رفته کربلا. دخترمم خوابه. نمیتونم تنهاش بذارم برم. تازه شوهرم بفهمه رفتم ناراحت میشه

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

آخی خب گناه دارن اوناهم یه شبه دیگه. من باشم ذوق میکنم. ولی پای بچه کوچیک خوابوندن که وسط میاد واقعا سخته تحملش.ما خودمون اگه مهمونی تا دیروقت اینا تو اپارتمان داشته باشیم قبلش به همسایه ها میگیم یا اجازه ای میگیریم

منم اطراف خونمون مدرسه هست دیوونه شدم از دست سرو صداشون صبحی و بعد از طهری هردو شیفت یه سره پشت بلند ...

وااای منم خونه قبلیم کنار دبستان بود...صبحا با صدای سرود ایران پا میشدم...دم به دقیقه ناظم تو بلندگو صدا میزد فلانی آب نخور..فلانی نرو پشت مدرسه..وااای 

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕

یه شب دیگه گلم تحمل کن ...درسته پا کوبیدنشون درست نیست ولی شما صبوری کن ..من خودم جشن دندونی گرفتم اول رفتم از همه همسایه ها اجازه گرفتم و عذرخواهی کردم و بعد کلی شلوغ بود جشنمون واقعا زیاد بودیم ...ولی خیلی شب خوبی بود ...شماهم تحمل کن یه شبه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
شوهرم خونه نیست. رفته کربلا. دخترمم خوابه. نمیتونم تنهاش بذارم برم. تازه شوهرم بفهمه رفتم ناراحت میش ...

وا چرا خوب ؟توهم خسته ای نیاز داری استراحت کنی این درستش نیست باور کن یه تدکر کوچیک بدی دیگه سرو صدا نمیکنند

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه ها من پنج ساله تو این خونه هستم از دست اینا آسایش ندارم. کلا خیلی سر و صدا میکنن. از هشت صبح شروع میکنه پیانو زدن. فکر کن منم باهاش یاد گرفتم اینقدر که میزنه. یا دعوا میکنن وحشتناک. یا یه چیزی میکوبن زمین. کلا خانواده نابه سامانی  هستن. امشبم که اینطور. هر چقدرم که به شوهرم میگم برم بگم میگه نمیخواد ولشون کن

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉