2777
2789
عنوان

میشه خفه شین

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 54 پست
وااای اصلا ب این موضوع فکر نکردم کامنت گذاشتم

ربطي نداره خواهرم اصلا فکر کن مسلمون نيستن اعتقادات ي مسئله شخصي، 

البته من خودم خيلي به اين مراسمات و ايام احترام ميذارم، ولي خب نظر اونا فرق داره احتمالا...

اگه خدايي نکرده مشکل يا عزا بود راحت تر تحمل ميکرديم اما شادي يکم تحملمون کم ميشه.

ما هم همسايه بالايي عروسي داشتن ي هفته بزن و بکوب بود منم خيلي با خودم

غر ميزدم که بي فرهنگن و مراعات نميکنن،

امابعد چند وقت گفتم تک پسر بوده ارزو داشتن کاش صبورتر ميبودم،

البته با بچه کوچيک سخته مخصوصا خوابوندن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا اینا هم همینن. انگار ثبات ندارن. یه دفعه صدای پیانو قطع میشه و زنه صداشو میندازه تو سرش و شروع ...

یکی از همین مدلا ط بالای ماست...کلا حرمت خودشونم نگه نمیدارن چه برسه ب درو همسایه...

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

تو ماه صفر تولد عیب نداره ولی اگه با بزن و برقص و پایکوبی باشه درست نیست بالاخره باید حرمت این ماه رو نگه داشت چه اشکال داشت یه چند روز صبر میکردن منم تولد بچم تو اوایل محرم بود ولی می‌خوام بعد ماه صفر بگیرم اینجوری تولد بیشتر به آدم میچسبه بالاخره این بستگی به عقاید طرف داره

ربطي نداره خواهرم اصلا فکر کن مسلمون نيستن اعتقادات ي مسئله شخصي،  البته من خودم خيلي به اين م ...

درسته عیس ب دین خود و موسی ب دین خود اما محرم صفر یکم شادی کردن حال ادمو خراب میکنه اما به غیر ایام من تو اپارتمان هر کس مهمونی جشنی و خدایه ناکرده عزایی باشه ب خودم اجازه نمیدم در خونه کسی برم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بچه ها من پنج ساله تو این خونه هستم از دست اینا آسایش ندارم. کلا خیلی سر و صدا میکنن. از هشت صبح شرو ...

اين که شما ميگي ديگه واقعا تحملش سخته حالا ي شب باشه ادم از خوشحالي همسايه شاد ميشه اما اينا ظاهرا اشتباهي اومدن اپارتمان بايد خونه دربست زندگي ميکردن،

ب مدير ساختمون بگو بهشون تذکر بده اگه خودت سختته

عزیزم قربون امام حسین و پدر مادرش برم من. این که تولده و یه شبه تموم میشه.

ده روزه همسایه ما از بعد از اذان صبححح روضه گرفته. با صدای نوحه و گریه بیدار میشم از خواب . خدا شاهده اون موقع صبح خیلی ظلمه، دو سه روز اول که نمیدونستم تا مرز سکته پیش رفتم

مگه ماه صفر نباید تولد گرفت؟؟؟؟؟ ک بعضی دوستان میگن وای صفره من خودم مذهبی ام ولی نمیدونم اینو ازکح ...

نظرتون محترم ولی عزیزم براکسی از خودمون دور از جون میمیره حداقل تا چهل روز به احترامش سیاه میپوشن جشن نمیرن اربعین مال امام حسینه که  انقدر بزرگوارهستن به احترامشون حداقل تا اربعین جشن نگیریم بازم نظرشما محترمه 

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤