شوهر منم خشکه خودت شیطنت کن دیگه اونو که نمیشه عوض کرد
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
چرا بچه ها ربط داره بالاخره اون منطقه ی اخلاق خاص دارن که بچه از بچگی یاد میگیره مثل الگو انگار..من میگم منطقه زندگی اثر داره رویبعضی خصلتها ولی نه اینکه بگیم بده یا خوبه
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
آخه خودم ک شیطنت میکنم،میگه نکن،دلمو میشکنه...میگه من زن نگرفتم،بچه گرفتم
چندوقته ازدواج کردی؟تو شیطنتتو بکن اینجورم که گفت بزن به شوخی بالاخره ی قلقی داره باید پیداش کنی