الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
2سال عقد بودم،۲سال و خورده ای عروسی کردم... ولی اصلا خاطره خوش ندارم باهاش...میگم مسافرت میگه انقد م ...
خب حتما نداره بنده خدا...من خودم الان بعد چهار پنج سال نتیجه گرفتم همسرمم خیلی خشک و ساکتو جدیه ولی تو خونه عادت کرده به سرصداها من...بی هوا اهنگ بزار شروع کن رقصیدن بلندش کن..بپر بغلش خودتو لوس کن..مردن بی احساس نیستن که
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
چرا بی احساسن...آهنگ گذاشتم رقصیدم گفت بشین این اداهارو درنیار
ی مشاور برو شاید بدردت بخوره بالاخره مردم یجاهایی باید همراه بشه
باورتون میشه ی بیرون بردن ساده رو هم نمیبره....میگه من اگه با تو برم باید تو جیبم ۲میلیون پول باشه...بخدا میریم بیرون چیزی ازش نمیخوام...ولی اصلا منو نمیبره ک نمیبره...میگه خودت برو...من حوصله ندارم...
ولی وقتی دوستاش زنگ میزنن بهش سریع میره پیششون،ولی ب من ک میرسه اخم و تخم میکنه و منت سرم میزاره