2777
2789
عنوان

رابطه خواهرم با همسر سابقم... راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 142 پست
۵_ حالا من یه تصمیمی گرفتم... میخام واسه ارامش خودمم ک شده، دوباره باهاشون رفت و امد نکنم. دوباره بذ ...

عزیزم فاتحه بخون تو همجین خانواده ای ک هیچوقت پشتت نبودن 

ولشون کن بابا

آدم ی وقتا بی کس و تنها باشه شرف داره ب بودن همچین آدمهایی دور و برش

برو با شوهر و بچه ت عشق کن

استارتر ببخشید عزیزم ولی گفتی خانوادت راضی نبوددن به ازدواجت. با اصرار زیاد ازدولج کردی ۲.غیر طبیع ...

خانوادش طردش کردن و بعدش طبیعیه این برنگرده پیششون 

وقتی روندنش بدنامی هم براشون مهم نیست

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خواهرنیست دشمنته باخانوادت هم رفت وآمدنکن گویا فقط منتظر بهونه ای بودن برای قطع ارتباط باشما! ...

شوهرشم میدونه. گویا رفتو امد خانوادگی دارن! در ضمن همسر سابقم هم زن گرفته ولی اینا همچنان تو خونه ای ک یه روز خاهرش زندگی میکرده رفتو امد دارن. 

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم

چه خواهر عوضی داری  دور خانوادت خط بکش  صد درصد خواهرت باهاش رابطه داره    با شوهرت زندگیت خوش باش این خواهر نیست دشمنه 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

حالا خواهرت از روی حسادت با شوهرت ارتباط داره چرا تمام اعضای خانوادت از اون حمایت میکنن؟!؟!؟!؟!

یعنی یک نفرم هم نیست ک بگه نکنید این کار رو ؟

خواهرت مجرد؟یا متاهل؟

ببخشید فکر میکنم خواهرت با شوهر سابقت ریختن روی هم ک انقدر هواشو داره وگرن دلیل دیگی نیست

وای بمیرم چه وضعیت بدی.ادم از هزار نفر غریبه نارو بخوره فحش بشنوه توهین بشنوه اینقدر داغون نمیشه وقتی همخون آدم از پشت خنجر بزنه 

دنیا دو روزه .امروز بر علیه توئه فردا به سود تو

فقط از خواهرت دور باش و از دور بهش نگاه کن ببین چطور جواب کاراش میبینه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزیزم  خواهرت بدجنسه خیلی...بهت حق میدم با خواهرت قط رابطه کن و دیگ حرفاش برات مهم نباشه بزار ه ...

مرسی عزیزم. اما بدترین کاره خانوادم اینه که قبول نمیکنن کاره اون اشتباهه! میگن خب دوس نداره با تو رفتو امد کنه. دوس داره با فلانی بره و بیاد .مگه چیه؟؟!!!

به نظرم به فکرخودت وشوهر وزندگیش باش....والا نه خواهرت نه خواهروبرادرهای دیگه ات اصلا منطق ندارن.... ...

خودمم برام هضم نمیشه، یه روزی ب عنوان مهمون  برم تو خونه ای که قبلا خواهرم توش زندگی میکرده ...

زندگیه خودتو بچسب و ول نکن .مطمعن باش اون خانواده برات خانواده و حامی نمیشن .محفل زندگیه خودتو گرم کن به نظرم رفت و آمدهاتو تا میتونی محدود کن خدایی نکرده روزی نیاد شوهرت بهت بگه خانواده ات هم نمیخوانت . نذار شوهرت خانواده تو بیشتر از خودت بشناسه .کار خواهرت حتی اگه تو مسئله جدایتون حق با شما هم نبود خیلی اشتباهه ولی حتما تو طبیعتش خرده شیشه هست که نمیتونه با منطقش تصمیم بگیره .خدارو شکر که همسر خودتون خوب هستن و خدا بهتون بچه هم داده  فرض کن خانواده ناتنی هستن انتظاری نداشته باش .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
بخدا اگه ی لحظه جات بودم ..حتی اسمشونم از شناسنامه م.پاک میکردم..راستی همسر سابقت. باهاتون نسبت فامی ...

نه. غریبس. اگه فامیل بود قابل هضم بود این رفتاراشون.

خدا رو شکر که یه همسر خوب نصیبت کرد بعد از اون همه سختی و رنجی که کشیدی خوب خودت میدونستی شرایط خانواده تو چرا دوباره خواستی باهاشون ارتباط بر قرار کنی می خوای در آرامش تمام زندگی کنی از هیچ کس توقع نداشته باش از هیچ کس این بعید هایی که ما میگیم فلانی فلان نمی کنه خواهرمه برادرمه پدرمه واقعا امکانش هست چون  هرکس رو منفعت خودش حساب باز می کنه

زندگی درک همین اکنون است .....

دوست عزیز رابطه تو باخانوادت مثل سابق کن،فقط تماس تلفنی ونهایت سرزدن به پدرمادرت،درمورد خواهرت وروابط وزندگیشم پیگیرنباش چون اعصاب توضعیف میشه وضررش فقط ماله توئه!خودتو وارد بازی احمقانه خواهرت نکن وخوتو نجات بده،دوری ودوستی

رابطه خاهرت و همسر سابقت در چ حده میدونی؟.رابطه خانوادگی دارن؟

اره. رفتو  امد دارن. شمال رفته بودن پیش برادر شوهر سابقم براشون ویلا گرفته چون اشنا داشته!  اینا رو خودش گفت که مثلا بگه اونا ادمای خوبی هستن و ب ما بدی نکردن!!