2777
2789
عنوان

رابطه خواهرم با همسر سابقم... راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 142 پست

عزیزم شما ک دوسال تونستی ازشون دور بمونی و خودت برا خودت زندگی بسازی حالا هم بمون رو پای خودت اونا بدونشون فقط دردسره فقط زندگیتو بچسب دختر گلتو و شوهرتو بیخیال اونا

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
نه عزیزم خواهرا زیباترین و قشنگترین نعمت اند به غیر از تعدادی از استثناها

والا من هر چی دورم و تو مامی سایت دیدم اینجوری بودن حتی دیدم انقدر باهم خوب بودن به محض ازدواجاشون از سر چشم و هم چشمی رابطشون داغون میشه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵_ حالا من یه تصمیمی گرفتم... میخام واسه ارامش خودمم ک شده، دوباره باهاشون رفت و امد نکنم. دوباره بذ ...

زنگ بزن به شوهر خواهرت گله کن که چرا مار منو به شوهر اسبقت داده و بگو با اون اقا دیگه شما نسبتی ندارین چه دلیل داره باهاش رفت و و امد میکنین .شوهرش رو بنداز به جونش

زنگ بزن به شوهر خواهرت گله کن که چرا مار منو به شوهر اسبقت داده و بگو با اون اقا دیگه شما نسبتی ندار ...

شوهرشم میدونه خب. اونم رفت و امد داره دیگه.

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم