2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه گفتن یه سریا اینطور رفتن یعنی قبول شدن؟بعد دختر همسایمون پرستاره پرسیدیم چجوری قول شدن گغت قبول ...

اونا صندلی خریدن ...

و لو برن ،چیز جالبی در نمیاد ...

همون ازاد تهران از یه بازه ای نمیپذیره 😅

You're all the things I've got to remember

خوش به حال که نیست ،همیشه تو یه استرسی هستی ،شما بخون یوسال دیگه و خودت قبول شو که خیالت راحت باشه

خانوادم اجازه نمیدن وگرنه میخوندم 

سال اول مامایی دولتی آوردم

خانوادم اجازه نمیدن وگرنه میخوندم سال اول مامایی دولتی آوردم

شما مقاومت نشون بده و از الان شروع کن ،وقتی ببینن جدی گرفتی از یه جایی به بعد نه نمیارن ...

شما مقاومت نشون بده و از الان شروع کن ،وقتی ببینن جدی گرفتی از یه جایی به بعد نه نمیارن ...

نه بابا هیچوقت حرف من نمیشه 

بعدا هم میگن به ما چه 

مم پارسال قصد دانشگاه رفتن داشتم گفتن با شوهرت باید ببینی ازدواج کردم خودشون تایید کردن ژرف نزاشت برم

امسالم درگیر طلاق بودم کلا 1 ماه و نیم خوندم الانم میگن نه پشت کنکور نمیشه بمونی کلی دعوام کردن امروز 

نه بابا هیچوقت حرف من نمیشه بعدا هم میگن به ما چه مم پارسال قصد دانشگاه رفتن داشتم گفتن با شوهرت بای ...

عزیزم ،خیلیا خانواده شون اجازه نمیداده ولی موندن و شد ،فقط شما نیستی ،خانواده ی منم مخالف بودن ،خیلی جدی رفتم تو اتاقم شروع کردم به خوندن بعد از رتبه ها و آخرش از یه باره ای قبول کردن ...

دیگه گذشت ،الان شوهرم نداری که بخواد اذیت کنه ...تهش مجبورن کنار بیان 

عزیزم ،خیلیا خانواده شون اجازه نمیداده ولی موندن و شد ،فقط شما نیستی ،خانواده ی منم مخالف بودن ،خیلی ...

هعیییی نمیدونم من هیچوقت فدرت مقابله باهاشون رو ندارم هیچوقت 

اتاقم که درس میخوندم رو میخوان بگیرن ازم دانشگاه هم باید برم حالا هر رشته ای 

مامانم هم میشینه نفرین میکنه که اگه بمونی پشت کنکور قبول نشی 

هعیییی نمیدونم من هیچوقت فدرت مقابله باهاشون رو ندارم هیچوقت اتاقم که درس میخوندم رو میخوان بگیرن از ...

شما به شدت روحیه تون حساسه ...

مقاومت به خرج بده ،خیلی از خانواده ها حرفن فقط