از کجا بگویم و از چه ؟
از تو ای هارلی بزرگ! ای مالک جایگاه پربازدیدها! که در پیکار با حسودان پلاستیکی، عمر میگذرانی و حقیقت ایستادگی را به ما می آموزی و با استقامت مثال زدنی خود، تاپیک ترکیده خودرا دوباره باد میکنی....
احسنت کشور به امثال تو برای ایستادگی در برابر تحریم ها نیاز مبرم دارد....
و اینک امان امان امان..... آی خدا از تو نگذرد واصل .... که مارا از ساعت11 صبح تا 2:35 ظهر با خود و دو دوست دیگرت از حمام تا رسیدن به پشت در اتاق کشاندی...آآآآی که کمرم خم شد تا اشکهای پری تمام شود..... در همین حین بود که آب قرمه سبزی ام سوخته شد و لحظه آخر به آن آب اضافه کرده و جلوی همسر قراردادم که با رگباری از مسلسل ها مواجه شدم و نیز با تریلی از رویم رد شد.... آآآه واصل واصل....
یا تو ای آهو25226.... تو همان به که از شوهرت جدا بخوابی.... یا تو ای دوستی1991.... من نیز نه تنها عکس ممد بلکه خودش را نیز دوست میدارم....
و تو ای مرد روزهای سخت....ای بهم کوبنده ی موج های کشنده....ای دختر کش سایت.....ای بی محل کننده ی دختران مجرد....اااااای جوانمرد بزرگگگگگگ ...(احترام بگذارید).... بگذار کمی هم من برایت بگویم.... تو که همه جارا قفل کرده ای!
نترس تورا نخواهم خورد ناهار چیزی دیگر دارم .... به خدااااا میدانیم که تو مشاور مالی و اقتصادی نیستی و تنها معامله گر بورس هستی! قول میدهم هنگامیکه باهم به میهمانی میرویم یا سرچهارراه همدیگر را ملاقات میکنیم به تو نگویم ای مشاورمالی ! بلکه بگویم سلام معامله گر بورس...! میدانم دوست نداری به نامت تاپیک بزنند به خدا قول میدهیم هیچگاااااه به نامت تاپیک نزنیم ای خیره کننده چشمها به خود....
بله بله ای کاش واقعا گزینه ای در سایت بود ای کااااش.... فقط تورا به خدا چیزیست که مرا بفکر فرو میبرد... آنگاه که تاپیک هایت را قفل میکنی مرا به انفوان کودکی هایم میبری.... آنجا که مادرم شکلات هارا از دستانم میربود و در پساپرده ها و بالاها پنهان میکرد .... با تلاشی بی شمااار از جایگاه شکلات ها مطمئن میشدم اما هنگامیکه دست دراز میکردم دستانم به آن نمیرسید.... درست همانند تاپیک هایت که در معرض دید هستند اما دسترسی به آن غیرممکن.... آنگاه بود که فهمیدم دست بالای دست بسیار است...
فقط مانده ام این وسط بی پناه... که طلاق مادر 53 ساله ی فاطی گلی را کجای دلم بگذارم؟؟
آآآه پروردگارا به ما صبری عظییییم و درخور عنایت بفرماااااا.... مارا از شر این عصیانگر برهان....
آآآآآآه نی نی سایت..... این گماشته ی شیطان..... این وسوسه گر لحظه های بی عبور....
تو ای خانمان سوز.... چگونه لحظه هایم را ربودی و از فرزند و همسر و پدر و مادر مرا جدا کردی.... تو عجب شیطان جلبی بودی که تابحال دیده ام....
هم اکنون از عقده گشایان و دریدگان و خود جردادگان در پست والای گزارش زنی و ترکاندن با حقوق و مزایای زیاااااد که هم اینک درحال گزارش زدن برای تاپیک حقیر هستند زیرا تایم تاپیک با تایم توالت رفتنشان یکی بوده و به اصطلاحی حال نکرده اند، عاجزانه تمنا دارم که از توالت برون نیایند که جایگاهیست بس مناسب الحال ایشان... والسلام
تا تحلیلی دیگر...بدرود