2777
2789
عنوان

سونو گرافی

96 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۶هفته پنج روزم .و دیروز دکتر بودم متخصص زنان .خودش سونو داشت گفت بیا بریم ببینیم چیزی هست ..وقتی سونم کردن مثانم خالی بوده هیچی دیده نشد خیلی غصه خوردم .گفت شاید مثانت خالی واسه اونه شایدم سن بارداریت کمه ..دیشب تا خود صب بیدار بودم خیلی غصه خوردم .

منم امروز رفتم سونو ساک خالی دیده شد من روز 41 سیکلمم.دکتر گفت احتمالا زود اومدی.خیلی نگرانم

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون مثانت خالی بوده اونجوری شده...

منم میخواستم برم سونو ۳ تا بطری فقط اب خوردم که مثانم پر شه...این بار خواستی بری پیشش اب زیاد بخور که مثانت پر شه

⚡یک عدد بی برق...⚡
زودرفتی هشت هفته برو

از روز اول پری باید بشمارم تا ۸هفته؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بنظرتون پس زوده ..تا خود صب چ تو خواب چ بیداری فقط التماس خدا مکردم ..صب رفتم ازمایش ک ببینه سن بارد ...

اره بابا زود رفتی من خودم اخرای هفت هفته رفتم 

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..
چند هفته ای

من پنج هفته ام احتمالا.اخرین پریودیم 24 شهریور بود

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....