2777
2789
عنوان

دعوای خفن با جاری جوون

39358 بازدید | 123 پست

دیروز براتون تعریف کردم قضیه چی بود دیگه...

شب رفتیم خونه مادرشوهر جاری و برادر شوهرم اومدن منم ب شوهرم گفتم ممدرضا اروم باش اونجا شلوغ بازی در نیاریا اخه شوهرم توی دعوا  قلدر و یه ذره بد دهنه 

اونم گفت نه و نمیخوام و امشب تکلیفمو روشن میکنم با عوضیا (جاری و دختر عموش)

خلااااصه ما ک رفتیم خونه مادرشوهر جاری و برادر شوهرم اونجا بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ جون دعوا😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سلاممممم حالا اول بگو جاری جون زنده‌هستن یا ن تاماخیالمون راحت بشه

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

از همون دم  در شوهرم با با حالت عصبی رفت داخل و من دیدم جاریم خیلی با ترس نگاه کرد شوهرم به مادرشوهرم گفت زنگ بزن ولی ا...(داداش بزرگترشون)بیاد بابا رو ببره بیرون کار دارم من با این دوتا خلاصه نشستیم تا برادر شوهرم اومد  برادر شوهرم هی میپرسید چخبره چیشده و اینا جاریمم با ترس داش نگاه میکرد شوهرمم میگفت میگم حالا وایسا بابا بره

از همون دم  در شوهرم با با حالت عصبی رفت داخل و من دیدم جاریم خیلی با ترس نگاه کرد شوهرم به ماد ...

باباش مگه نمیشنید حرفاتون رو ?چیزی نمیگفت?

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

جاری های منم دعوادارن سالی یبار😂ماهم تماشاگریم..ازبس آشنیشون دادیم خسته ایم..دیگه تماشاچی شدیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
جاری های منم دعوادارن سالی یبار😂ماهم تماشاگریم..ازبس آشنیشون دادیم خسته ایم..دیگه تماشاچی شدیم

استارتر بنده خدا همیشه سکوت کرده... اما این سری دیگه جای سکوت نبوده.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

باباش ک رفت بیروم شوهرم شروع کرد تعریف کرد چیشده و حسابی با جاریم دعوا کرد 

گفت برا چی تو زندگی ما دخالت میکنید تورور چ به این فضولیا دختره ی غربتی پ

هرچی هیچی بهتون نگفتیم زیادی دور برداشتید 

یه ذره شعور ندارید ببینید دارید چیکار میکنید با زندگی ما اخه ادم چرا بایداینقد بیشعور و حسود باشه برا چی شماره من رو دادی ب ز این کارا چیه میکنید

اگ شوهرش بفهمه میدونی چی میشه ؟؟؟

من ک میدونم همه اینا نقشه تو بوده تویی ک اینقد بدجنسی و گند میخوای بزنی به زندگی ما

باباش ک رفت بیروم شوهرم شروع کرد تعریف کرد چیشده و حسابی با جاریم دعوا کرد  گفت برا چی تو زندگ ...

شماره داده به کی🤔 میخواسته چیکاکنه?🤔