2777
2789
عنوان

دعوای خفن با جاری جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 39399 بازدید | 123 پست
دختر عموی شوهرش شوهرشو دوس داشته جاریش ورداشته شماره داده به دخترعموهه که زنگ بزنه به شوهر استارتر ...

اوه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امد لایکم کنسد بیام بخونم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ارهههه خلاصه دیگه شوهرمم بعد به مامانش یهعالم دعوا کرد ک تو میدونستی تقصیر توئه تو مگه بزرگتر نیستی با اینا هم زبون شدی مگه من زن ندارم مگ ما زندگیمون چشه ک هی میگی من ز رو میخواستم اون ماله قبل ازدواجم بود حالا زندگی من بهم مبریزه تو خوشت میاد؟؟؟دوس داری جدا بشم؟؟؟دوس داری ز زندیگیش به هم بریزه به خاطر کرم ریزی شما ها حالا شوهرش برگرده از سفر یه کاری کنم زندگیتون به اتیش بکشه حالا هی جاریم گریه هی مادرشوهرم گریه منم دست و پام داش میلرزید اینقد شوهرم داد میزد و فوش میداد   

من حاضر شدم بریم برادر شوهرم شروع کرد با خانمش دعوا کردن خاک تو سرت کنن چقد بیشعوری وای به حالت اگ شوهر ز بفهمه چ خاکی مکیخواسی تو سرمون بریزیم با این گند کاریات ان کارا چیه ک میکنی اخه خسته م کردی حاضر شو ببرمت خونه بابات دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم و یه عالمه دیگخ فوش

آی دل آدم خنک میشه وقتی میبینه همچین عوضی هایی رسوامیشن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

خدا بحق پنج تن همه اونایی که سرک میکشن تویه زندگی بقیه و میخوان خراب کنن زندگیشونو رسوای عالم بشن و زندگیشون بهم بریزه دیگه وقت نکنن به کسی نگاه کنن... دور و ورمون پره از اینجور ادمای لعنتی

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی