2777
2789
عنوان

یه سوال دارم از خانم های خونه دار

469 بازدید | 44 پست

سلام صبحتون ب خیر و شادی 

دوستان برنج طارم دودی خریدم از این کیسه ایا اسمش آذوقس ،دیشب وا کردم متاسفانه حشره زده بود ،برنج رو پهن کردم ک برن 

سوالم اینه ی بوی خاصی میده مثه بوی دود طبیعیه ؟

ی بوی تندی داره ولی برنج سالمه

تا حالا دودی استفاده نکردم 

ممنون 🙂

اصلا از کجا فساد برنج رو بفهمیم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسمش روشه که برنج دودی

واسه حشره ها هم من هرکاری کردم از نمک و سیر و...گرفته نرفتن نشستم کلشو الک کردم بعد توش سیر تازه و نمک گذاشتم دیگه نگرفت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

برنج دودی رو اکثرا موقع پخت با برنج معمولی قاطی میکنن .مثلا به نسبت یک سه .

دودی رو‌کمتر میریزن .برای مهمونم تا مطمین نیستی دودی دوست دارن نریز.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
افتاب بده.

آفتاب برنج رو خرد میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خب دودی بوی دود میده بعدم خواستی بپزی خالص دودی نپزیاااااا یه خرده قاطی برنجت کن 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه