2777
2789

دخترداییم اینا داشتند..رفتم خونشون یشب موندم...فک میکنم ازونا گرفتم..حالا اسمش مهم نیست تخم های ک دیدم نزدیک ب یک سانتی ریشه موهام هستند..یعنی روی ساقه و انتهای ساقه نیستند نزدیک ریشه اند..

چیکار کنم؟؟ شونه های دندانه ریز هم می‌دونم ک زیاد ب درد نمیخورن..اینا هنوز تخم کامل نشدن مثل اینکه.. چون فقط یکی دوتاش ک بین ناخن هام گذاشتم صدا خوردن و ترکیدن بقیه ها فقط چسبیده بودن محکم ب موهام..

میگم چون باردارم میتونم داروی شپش بزنم؟؟؟؟؟

کمکم کنین.. 

نه گلم اصلا داروی شپش نزن، در هر حالت هم داروی شپش درمان نمیکنه،فقط با شونه ی ریز روزی یه رب موهاتو شونه کن،وقتی بیشتر از یدونه تخم باشه یعنی شپش هم رو سرته،سس مایونز بذار رو سرت هشت ساعت بمونه بعد بشور موهاتو 

تیکر به وقت سزارین
نه گلم اصلا داروی شپش نزن، در هر حالت هم داروی شپش درمان نمیکنه،فقط با شونه ی ریز روزی یه رب موهاتو ...

مطمئنیم مایونز واقعا می‌تونه درمان کنه؟؟؟ قبلا خونه داییم اینا دیده بودم ک شامپو شپش دارن ..زن داییم گفته بود روش نوشته در بارداری و شیردهی هم قابل استفاده س.. یعنی الکی کفته؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکه سیب بگیر موهاتو باهاش بشور بعد یه نایلون بکش رو سرت بعدم حوله بزار نیم ساعت بمونه فقط مواظب باش تو چشمت نره و پوستتم میسوزونه بعد برو بشور هرچی ملاحفه داری لباس با ابجوش بشور اگه میتونی یه چند ساعتی برو بیرون ب همسرت بگو کل خونه رو حشره کش بزنه بعد یکساعت بیاد در و پنجره باز کنه ک بوش بره و واسه شما ضرر نداشته باشه یکی رو هم پیدا کن هر روز موهاتو بگرده اون تار مویی و تخم داره رو قیچی کنه بنداز تو یه نایلون درشم محکم ببند

خدایا شکرت 

داروی شپش نزن واسه بچه مضره 

سرکه سفید و با یه مقدار آب و نمک مخلوط کن قشنگ حل بشه یکم گرمش کن بمال به سرت دو ساعت تو سرت بمونه یه کلاه بزار تو این دو ساعت رو سرتبعد سرتو بشور و با شونه دندونه ریز شونه کن تمام ملافه ها و شال و روسریاتو بجشون و هر بار خواستی استفاده کنی اتو کن موهاتو هم همیشه با سشوار خشک کن  اسپند و بجشون آبش و بیست دقیقه بزار رو سرت بمونه 

بايد موهاتو كوتاه كني و دارو مصرف كني و با شونه ريز شونه كني

در مورد استفاده از دارو بهتره با دكترت مشورت كني

لامصب بد چيزيه شپش

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
مطمئنیم مایونز واقعا می‌تونه درمان کنه؟؟؟ قبلا خونه داییم اینا دیده بودم ک شامپو شپش دارن ..زن داییم ...

رو داروها مینویسن بیشتر از سه یا دقیق یادم نیست یا چند بار مصمومیت میاره پس خطرناکه، من استفاده هم کردم اصلا تاثیر نداشت فقط خود شپشو میکشه بعدش میبینی دونه دونه تخما تبدیل به شپش میشن،من خودم زیاد سرکه میزدم که الان فکر نکنم بتونی بوشو تحمل کنی،ولی سس مایونز هم شپشو میکشه هم اکثر تخمارو، ولی بازم چندتایی میمونه که اونم میگم هر روز،باید شونه کنی تا اونایی که تبدیل به شپش میشن قبل بالغ شدن و تخم گذاشتن بیوفتن،من هر راهی رو رفتم،اینجوری جواب گرفتم کلا رفت

تیکر به وقت سزارین