2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به همه ما منتظر ا کمک بکنه. 

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

دوستای گلم این تاپیک به قانونی داره و اونم اینه که به حرفهای منفی ممنوع،حرف از آی پی افزود و اهدایی ممنوعه،ما اینجا دور هم جمع میشیم تا فقط به هم امید بدیم و تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم تا به امید خدا هر چه زودتر به حق امام حسین (ع) به حاجتمون دلمون برسیم

دوستای گلم این تاپیک به قانونی داره و اونم اینه که به حرفهای منفی ممنوع،حرف از آی پی افزود و اهدایی ...

بلاخره یکی این وسط از تلاش خسته میشه ناامید میشه حرف نزنه یعنی🤔🤔باید بگه بقیه تشویقش کنن دیگه

ان شاءالله بزودی مادر بشی خبر بدی

الهی آمیییییییییین

ممنونم از دعای قشنگت

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
نرمالش باید ۲تا ۳ باشه،یک هم بدک نیست،اما زیر یک یعنی ذخیره تخمدان جالب نیست

این رو با چه آزمایشی میشه فهمید ؟؟ آزمایشش چجوره ؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
این رو با چه آزمایشی میشه فهمید ؟؟ آزمایشش چجوره ؟

ازمایش ذخیره تخمدان،میری دکتر مینویسه،به نظرم همه خانومها حتما باید انجام بدن،تا ببینن تا چه مدت دیگه میتونن تخمک داشته باشن،به ویژه الان که سن یائسگی زودرس امده خیلی پایین و خانومهای زیر سی سال دچارش شدن

من در بهمن سال 92 به دلایل فشارهای روحی شدید و استرس های زیاد پریودم قطع شد تا مدتی بهش اهمیت ندادم و دکتر نرفتم تا اینکه در مرداد سال بعدش به توصیه فردی دمنوش زعفران خوردم و از طرفی دکتر زنان هم رفتم که بهم قطره ویتاگنوس داد ولی اصلا مصرف نکردن و فقط زعفران خوردم تا اینکه شهریور پریود شدم ولی به مقدار خیلی کم،چند ماه بعد دوباره پیش دکتر زنان رفتم و برام قطره ویتاگنوس و ویتامین و تقویتی و قرص ال دی نوشت و آزمایش دادم که تقریبا شهریور سال بعدش یعنی ۹۴ آف است او که قبلاً خیلی بالا بود به 15 رسید ولی چه فایده،ال دی پریود کاذب ایجاد می‌کرد و مشکلم اساسی حل نشد...

هورمون آف اس اچ دوباره بعد قطع داروها بالا رفت،دکتر زنان رو رها کردم و پیش یه دکتر طب سنتی مرکز حجامت تهران سمت خیابان جمالزاده شمالی رفتن که برام قرص رازیانه و یه چیزای دیگه داد که الان یادم نیست نزدیک دو یا سه ماه مصرف مردم و دیدم فایده ای ندارد ولش کردم و پیش یه دکتر غدد رفتم که آزمایش هورمونی کاملی برام نوشت،اف اس اچ به 80 رسیده بود ،آب پاکی رو ریخت روی دستم و گفت برو اهدایی،اون موقع سال 95 بود،نمیدونید چه دوران بدی رو پشت سر گذاشتم،آخه من مجرد بودم و همش به این فکر میکردم که دیگه نمیتونم ازدواج کنم چه برسه به بچه دار شدن،ماه بعدش رفتم یه دکتر زنان دیگه در تهران خیلی بهم امید و انرژی داد و مقداری قرص دارچین داد و گفت نیازی نیست به خواستگارانت چیزی بگی تو مشکلی نداری و بچه دار میشی،خدا اون دکتر رو هرجا که هست حفظش کنه چون خیلی بهم امید داد و کاخ ویران من رو دوباره ساخت،در حین اینکه داروهای اون دکتر رو مصرف میکردم یه طب سنتی دیگه هم رفتم و قرص اثلق بهم داد و چندین ماه یعنی حدود 5 ماه مصرف مردم ولی بازم هیچی به هیچی از پریود خبری نبود تا اینکه در آبان 95 با یه دکتر طب سوزنی آشنا شدم،لطف خدا بود دلم رو زدم به دریا و گفتم این رو هم امتحان میکنم،تا دو ماه هفته ای دو روز میرفتم پیشش تا بالاخره در آذر پریود شدم،نمیدونید چه حسی داشتم،داشتن انگار پرواز میکردم،فورا به دکتر طب سوزنی رنگ زدم و این خبر خوش رو دادم آنقدر خوشحال شد که فقط خدا می‌دونه بعد 4 سال پریود من برکشت،این فقط معجزه می‌تونه باشه،در این میان هم من ازدواج کردم،دو بار پشت هم به طور طبیعی پریود شدم...