2777
2789

ولی خب متاسفانه ذخیرم به 0.1رسیده بود و در اسفند 95 دوباره قطع شد حتی تا خرداد 96 به همان روشهای درمانی یعنی خوردن اثلق و پونه و زعفران و کلا چیزای گرم و از همه مهمتر طب سوزنی ادامه میدادم ولی نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده بود،انگار بدنم قفل کرده بود،چند ماه کلا همه چیز رو ول کردم چون واقعا خسته شده بودم و دیگه هیچی مصرف نمی‌کردم تا 8 ماه پریود نشدم تا اینکه دوباره با یه دکتر طب سنتی دیگه آشنا شدم و گفت هر وی تا حالا مصرف میکردی رو ول کن و فقط داروهای منو بخور،به لطف خدا بعد 8 ماه قطع پریودی،دوبارع پریود شدم اونم دوبار در ماه،8 ماه پشت هم مرتب پریود شدم ولی دیدم هیچ تغییر در آزمایشاتی حاصل نشده و هورمون هان متعادل نشده،و در هیچ کدام از سونو هام فولی نداشتم،اونم ول کردم و رفتم پیش دکتر تهرانی که الآنم تحت نظر ایشونم و دارم قرص اگنوکل و ویتاگنوس میخورم ولی متاسفانه دوباره دو ماهه که پری نشدم...

ولی دارم همچنان میخورم تا ببینم خدا چی میخواد،الان به این نتیجه رسیدم هر جور فکر کنم همون میشه،آه و ناله کردن های الکی فایده ای نداره،دنیا همینه،باید برای رسیدن به هدف تلاش کرد،این راهی هست که باید برایش کفش آهنی به پا کنم،پس سعی میکنم مثبت فکر کنم و مثبت حرف بزنم تا انشالله بزودی به حاجت دلم برسم،از شما هم همین رو میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره یکی این وسط از تلاش خسته میشه ناامید میشه حرف نزنه یعنی🤔🤔باید بگه بقیه تشویقش کنن دیگه

عزیزم درمانی میکنم ولی به تجربه بهم ثابت شده حرفهای منفی و ناامیدی هیچ فایده ای ندارد جز اینکه خودم و اطرافیانم را آزار میدم هیچی برام نداره،منم مثل شما این مراحل را حتی بدترش رو گذروندم ولی چه فایده،الان فهمیدم حتی اگه ناامید و ناراحت شدم باید ادای آدم های خوشبخت که در زندگی همه چی دارند رو دربیاره بالاخره یه روزی در این کاعنات بهم میرسه دیر یا زود،همه چی رو سپردم به خدا،گفتم خدایا من تلاشم رو میکنم هر چی خودت برام صلاح میدونید همون بشه