2777
2789

سلام به دوستان گلم،من 29 سالم هست و ذخیره 0.01،دکترا گفتن تخمک اهدایی ولی من فقط امیدم به خداست و می‌خوام طبیعی باردار بشم و مطمئنم به زودی این اتفاق می‌افته،پیشنهاد میدم اونایی که مثل من عزمشون را برای بارداری طبیعی جزم کردن بیاین با هم باشیم  و به هم امید بدیم تا انشالله هر چه زودتر به حاجتمون برسیم  

ببخشيد به سوال

اين يعنى شما هر ماه فولى و تخمك نداريد؟

يكى تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن  .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم ذخیرم چنده

ولی میدونم این ماه باردار میشم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
این که گفتی یعنی چی ؟  ذخیره ۰.۰۱ یعنی چی ؟

ذخیره تخمک

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

ان شاالله شما هم باردار شین

من نمی دونم مشکل داذم یا نه... اما نمی دونم برا بارداری چیکار کنم ...همش فک میکنم کار دیگه هم هست م ...

بعضیا میشن

ولی من با ده بار هم نشدم