2777
2789

سلام به دوستان گلم،من 29 سالم هست و ذخیره 0.01،دکترا گفتن تخمک اهدایی ولی من فقط امیدم به خداست و می‌خوام طبیعی باردار بشم و مطمئنم به زودی این اتفاق می‌افته،پیشنهاد میدم اونایی که مثل من عزمشون را برای بارداری طبیعی جزم کردن بیاین با هم باشیم  و به هم امید بدیم تا انشالله هر چه زودتر به حاجتمون برسیم  

ببخشيد به سوال

اين يعنى شما هر ماه فولى و تخمك نداريد؟

يكى تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن  .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم ذخیرم چنده

ولی میدونم این ماه باردار میشم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
این که گفتی یعنی چی ؟  ذخیره ۰.۰۱ یعنی چی ؟

ذخیره تخمک

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

ان شاالله شما هم باردار شین

من نمی دونم مشکل داذم یا نه... اما نمی دونم برا بارداری چیکار کنم ...همش فک میکنم کار دیگه هم هست م ...

بعضیا میشن

ولی من با ده بار هم نشدم