سلام به دوستان گلم،من 29 سالم هست و ذخیره 0.01،دکترا گفتن تخمک اهدایی ولی من فقط امیدم به خداست و میخوام طبیعی باردار بشم و مطمئنم به زودی این اتفاق میافته،پیشنهاد میدم اونایی که مثل من عزمشون را برای بارداری طبیعی جزم کردن بیاین با هم باشیم و به هم امید بدیم تا انشالله هر چه زودتر به حاجتمون برسیم
يكى تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن .
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
من نمی دونم مشکل داذم یا نه... اما نمی دونم برا بارداری چیکار کنم ...همش فک میکنم کار دیگه هم هست م ...
بعضیا میشن
ولی من با ده بار هم نشدم
من همش استرس دارم ...اقدام جدی نکردم چون میترسم یبار بچه دار نشم...یکی از نزدیکانمون بچه دار نمیشه هر چی میره دختر برا همین من میترسم البته نسبت نداره با من