2777
2789
عنوان

چجوری حلوام خوب دربیاد؟

4419 بازدید | 60 پست

شربتش که اخر اضافه میشه فقط گلاب شکر و زعفرونه یا آبم باید اضافه کنم؟ نمیدونم چرا اخرش که شربتشو میریزم مثل خمیر میشه و زرد رنگ اصلا شبیه حلوا نیست😞 

      نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پیمونه بزنی و بله آبم میخواد هر نوع حلوایی درست کنی همینجوری میشه؟

ی بار تصادفا خوب شد اما میزان و پیمانش یادم نیست قهوه ای تیره دوست ندارم ولی کاملا زرد میشه مثل کاچی!

      نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

چون آردت رو خوب سرخ نمیکنی حالت خمیر میشه

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

با دستور درست کنی اصلا خراب نمیشه


اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
آب باید بریزی.آرد هرچی بیشتر تفت بخوره رنگ حلوا تیره تر میشه.بهترین آرد سنگکه.من یکم پودر کاکائو هم ...

عزیزم با ارد سفید و روغن حیوانی بد میشه؟ چقدر باید ارد خامو تفت بدم و بعد روغن اضافه کنم؟

      نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
ی بار تصادفا خوب شد اما میزان و پیمانش یادم نیست قهوه ای تیره دوست ندارم ولی کاملا زرد میشه مثل کاچی ...

رنگش به میزان تفت دادن آردش بستگی داره

یکم بزار بیشتر تفت بخورن

نخودی رنگ بشن یا یکم تیره تر

نه قهوه ای

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤
رنگش به میزان تفت دادن آردش بستگی داره یکم بزار بیشتر تفت بخورن نخودی رنگ بشن یا یکم تیره تر نه ق ...

ممنون برای سه پیمانه ارد چند استکان شربت حدودا فکر میکنید؟

      نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

عزيزم ارد و روغن رو اول باهم قاطي كن غلظتش مثل ماست بشه بعد تفتش بده هي هم بدن تا بوش در بياد و بوي خامي نده بعد شيره رو بريز تند تند هم بزن تا سفت شه دوباره گلاب و هل و زعفرون بريز توش

اين دستور عالي ميشه قول ميدم بهت

من خودم جاي روغن گاهي خامه ميريزم خيلي مقويه

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792