2777
2789

یکی دوسال پیش یه خانم اومده بود توسایت میگفت 17 سالشه و بچه دومش رو حامله بود. تاپیک زده بود که شوهرم با لگد زده تو شکمم میترسم بچم چیزیش شده باشه. بعد بقیه که ازش پرسیدن چرا زدت میگفت در خونه رو که باز کردم دیدم با یه زن رو تخته وقتی اعتراض کردم منو زد بعدم با بچه کوچیک بیرونم کرد الانم با مینی بوس دارم میرم شهرستان خونه مادرم😯😯 لامصب بعد کاشف به عمل اومد که تاپیکش سرکاری بود 😯😯. باید میذاشتنش نویسنده فیلمای هندی😆😆😆

یه کاربر هم بود که یه عکس چشم رنگی خارجی گذاشته بود میگفت خودمم هرروزم تاپیک میزد که خواستگار برام اومده. لامصب همشونم کارخونه دار بودن اونم دستش رو شد که دروع میگه😂😂. شما هم بگین دروغای شاخدار سایت رو

یکی که خارج بودو ادعا میکرد باهمه ی خواننده های خارجی و غیرخارجی و اکثر بازیگرا عکس داره و از تزدیک دیدتشون

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایش شاید اون کاربر بهار حامله بوده واقعا اما اینکه تووماه های اخر گن ببندی  خیلی عجیب بود

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
خدایش شاید اون کاربر بهار حامله بوده واقعا اما اینکه تووماه های اخر گن ببندی  خیلی عجیب بود

اینم الکی بود ؟؟؟؟همینی ک از دوس پسرش حامله شد بعد اومد خاستگاریش

زن، زندگی، آزادی🖤مرد،میهن،آبادی

وااای پاره شدم از خنده قدرت تخیلی داشت.خیلی چیزا دیدم شنیدم ولی یادم نیست ولی این لعنتی ک تو گفتی عجیب تو نقشش فرو رفته بود من ک کله تاپیکام چوس نالست برای بچه

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

من خواننده خاموش بودم زبعد یادمه یه تاپیک پربازدید بود یه خانومه دعواش شده بود بعد شوهرش پرتش کرده بودبیرون مثل اینکه سردم بود اینم تو انباری پارکینگ بود هیچکسم نداشت ولی تصمیم جسورانه گرفته بود ک تو اون شرایط تو پارکینگ انباری تاپیک بزنه 😎

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍