میخام جدا شم از شوهرم۲۴سالمه.یه پنج ماهیه خونه پدرمم با پسر پنج سالم.پدرم میبینه زندگیم مزخرف بوده میگه باشه. ن من دادخواست طلاق دادم ن شوهرم تا الان.چنباریم اومدنو رفتن واسه اینکه منو ببینه و اشتی کنیم زیر بار نرفتم.شوهرم عُرزه نداره نمیشه بهش تکیه کرد بیکاره و خیلی چیزای دیگه.۵ساله عروسی کردیم سه سالم عقد بودم.کلا ۸سال.بخدا دوسش ندارم بزور موندم باهاش هی میگفتن بساز. خسته شدم بقران.حال روز خوبم خونه ی پدرم با اووردن اسم اون عوضی و خانواده ی احمقش خراب میشه.قراره فردا عصر برن خونه داییم باز حرف بزنن پدرم فردا میگه میرم.من نمیرم.بابام میگه ببینمش خونش حلاله بس که زجرمون داده کثافت..مادرم بس شور زده امروز بابام بردتش بیمارستان فشارش بالا بوده و قلبش کم میزد الان حالش خوب نیس پدرمم سرش درد میکنه و فشارش بالاست خودمم انقد اعصابم خورده دارم میمیرم. اون مرتیکه بی همه چیز نمیگه زن و بچم خرج دارن دریغ از ی قرون پول بریزه تو کارتم.اصلا یاد پسرش نمیکنه کثافت اسکول..حتی یارانمونم میده مادره بی شرفش...خدا شاهده خودش..از خدا میخام بلاهایی ک سر من اووردن سره دختراش بیاد هیچوقت نخندن ..خیلی دلم پره😭😔😔😔😔😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خدا صبرت بده از الان به فکر یه کار باش واسه خودت
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...