2777
2789
عنوان

دارم میمیرم بس گریه کردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 45 پست

ای بابا امان از بی عدالتی . خداوند یاور مظلومان است. توکل کن به خداوندی که بزرگتر از هر ظلمی است  بکن. نماز امام جواد را بخوان  غمت را فراموش کن . تنت سلامت پایان شب سیه سپید است ته خودت و نه پدر و مادرت را پیر مسائل هرچند سخت اما زود گذر نکن. از الان به خودت بگو من مسائلم را با عالی ترین روحیه مدیریت می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم واسه پدر مادرا میسوزه یه عمر از خودت بزن با خون دل دختر بزرگ کن بفرست خونه بخت اخرشم اینجوری،خدا نسازه واسه باعث و بانیش😢دلم نمیخاد اصلا دخترمو شوهر بدم

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
عزیزم اگه قصدت جدایی هست حتما برای حضانت پسرت یک کاری بکنی اینجوری فقط دوسال دیگه باهاته  قش ...

خدایی پسرمو بگیرن هم من دیونه میشم هم پسرم خیلی  وابستمه .اون عرضه نداره دماغشو بکشه بالا کثافت.از لج منم شده بچه رو میگیره..

اگه مطمئنی بدردت نمیخوره همین حالا جدا شو اگه شک داری یا مطمئن نیستی محکم بچسب به زندگی حد وسط ضررش خیلی بیشتره   دیدم که میگم  یه چیز هم بگم شاید بدت بیاد ولی قهری که بچه رو با خودت بباری فایده نداره تازه پرو تر میشه هم خودش هم خونوادش من زیاد دیدم بچه رو بزار پیش خودش تا جواب بگیری میدونم خیییییلی سخته 

خدایی پسرمو بگیرن هم من دیونه میشم هم پسرم خیلی  وابستمه .اون عرضه نداره دماغشو بکشه بالا کثافت ...

عزیزم مردابچه نگه دارنیستن بخاطربچه نقطه ضعف نشون نده الان جونی کلی فرصت برای زندگیت داری حق حقوقتوبگیر

کاش بقیه دخالت نکنن و بزارن طلاق بگیرم😔

ایشالا ک هرچی خیره خدا پیش پات بذاره و بهترین انتخابو بگیری

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️