2777
2789
عنوان

بدترین سوتی زندگیتون چی بوده؟

1287 بازدید | 23 پست

اول خودم بگم.الان یادم افتاد.. 😱😱

رییسمون تو اتاقمون بود.پاش گیر کرد به کابل شبکم قطع شد. اومد کابل رو وصل کنه من از جام پاشدم خلاصه نمیدونم چی شد تو اون شلوغی دستش خورد یه لحظه به سینه من.. گفت ببخشید..منم خاک تو سرم نمیدونم چرا دهن گشادم وا شد یهو خودمو کشیدم کنار ناخوداگاه گفتم:خیلی کارتون زشت بود🙈🙈🙈

حالا رییس ما یه آقای مقید مذهبی که خدایی اینهمه ساله پیشش کار میکنم مث برادر بزرگم چشم پاک و قابل اعتماده..

جاخورد یه لحظه ..  از خجالت مردم.چیزی نگفت کارم رو انجام داد رفت.هنوز بعد سالها یادش میفتم دلم میخواد برم تو زمین.. نمیدونم اون لحظه پیش خودش چی فک کرد راجب من😰

خیلی بد بود.  .خیلی🙈

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

سوتي زياد دادم

همشونم به يه اندازه بد بودن

بدترين ندارم😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوتی یادم نی ولی خیلی ضایع شدم مثلا یبار تو روضه بودم میخواستم به زن عموم سلام کنم بیچاره چشماشم لوچه منو میدید منم از دور هی میگفتم سلام تموم روضه فهمیدم من  دارم سلام میکنم اون نفهمید خیلی ضایع شدم

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

ی بارم مراسم ختم بودیم اومدم برم حواسم نبود پام رفت تو کاسه خورش قیمه بعد منم هول کردم یه دور کامل دویدم رو فرششون  

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
من سوتی یادم نی ولی خیلی ضایع شدم مثلا یبار تو روضه بودم میخواستم به زن عموم سلام کنم بیچاره چشماشم ...

😂😂😂😂واسه منم پیش اومده

ی بارم مراسم ختم بودیم اومدم برم حواسم نبود پام رفت تو کاسه خورش قیمه بعد منم هول کردم یه دور کامل د ...

😂😂😂😱😱😱😱😱