2777
2789

بچه ها مادرشوهر من یه زن 75سالست چهار ساله من ازدواج کردم و تو یه حیاطیم چهار ساله پیر شدم از دست این زن کاش لال میشدم بله نمیگفتم به اینا چند روز بود رفته بود خونه دخترش اسباب کشی داشتن حالا خونه خودش مادرشوهرم دست و پاش درد می‌کنه و عز و جز که عروسارو به کار بگیره و دختراش بشینن ولی برای دختراش زرنگه انگار سندی سفته ای چیزی امضا کردم تو محضر جدا از شوهرم باید توقعات مادر و خانوادشم انجام بدم این چند روز که رفته بود خونه دخترش دیشب برگشت صبح دیدمش تو حیاط میبینم به من اخم و تخم و بی محلی و سلام میدم جواب نمیده همیشه کارشه و سر توقعات بی جاش این رفتار هارو با من می‌کنه یه روز میگه چرا زنگ نزدی یه روز میگه فلان کار رو نکردی و خلاصه برگشته میگه دختر من اسباب کشی داشته یه تعارف نزدی بیام کمک و همین جور چرت و پرت و حرفای گنده میزد و سه تا عروس دیگه داره خونه هاشون جداست در این حد گیر نمی‌ده بهشون. هی من با احترام گفتم برو تو مادر باشه دیدم نه داره چرا و پرت میگه گفتم احترام خودتو نگه دار هر سری کارته برو درمان کن خودتو مغزت مریضه اصلا مگه سند و سفته امضا کردم تو محضر که توقعات شمارو هم انجام بدم و مگه من توقع دارم از شما و تا حالا چیزی خواستم ازتون و گریه کنان اومدم تو نمی‌دونم از دست این زن چیکار کنم شوهرمم عینه مادرش ذاتش خرابه خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.