2777
2789
عنوان

بدترین سوتی زندگیتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 23 پست
بچه ها تورو خدا خاطره گوز تعریف نکنید😐😕

وای خوب شد گفتی 

من خونه نامزدم بودم بعد عمش اینا هم بودن صب بود  پاشدم ک رختخواب ها رو جمع کنم یهو گوزیدم وااااای فک کنید چی شد همه پکیدن منم رفتم تو اتاق تا ظهر نیومدم بیرون

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
وای خوب شد گفتی  من خونه نامزدم بودم بعد عمش اینا هم بودن صب بود  پاشدم ک رختخواب ها رو ج ...

این خاطره ها همیشه جذابن😂

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا همچین سوال احمقانه ای پرسیدم اون‌لحظه اصن بی فکر یهو پرسیدم‍

خیلی خندیدم😂😂😂

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

من از اين سوتى هاي لفظى كه معمولا اول كلمات جابجا ميشن زياد ميدم مثلا بارها به جاى كره پنير گفتم پَره كنير ، حالا اينو داشته باشين يه بار رفتم سوپرماركت خواستم بگم شير كيسه اى دارين؟ گفتم ..ر شيسه اي دارين؟🤦‍♀️اينو گفتم كلام كه منعقد شد قبل از اينكه ببينم عكس العمل بقيه چيه اومدم بيرون از مغازه، حالا مگه خنده ام بند ميومد، الان بيشتر از چهارساله كه از اون سوپر خريد نكردم😂😂😂😂دقيقا عين همين سوتى رو هم يه بار توي جمع كه آشنا و غريبه توش بود دادم خواستم بگم پير كفتار به جاش گفتم ..ر پَفتار 🤦‍♀️نزديك به آخراي كلمه خودم يهو متوجه شدم تقريبا پفتار نصفه موند و دهنم هم باز هاج و واج تو صورت بقيه نگاه ميكردم چند ثانيه سكوت شد بعد نميدونم كى زد زير خنده و پشت بندش جمع كلا منفجر شد😂😂😂😂

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream