2777
2789
برای منی ک شوهرم کار نداره چجوری میتونم ب پوستم برسم لباس خوب بپوشم والا درمان خونگی ماسک و میوه این ...

عزیزم من نمیگم ندارن.آدم لباس کهنه بپوشه ولی تمیزومرتب.کفش میپوشه جوراب بپوشه.موهاشوشونه کنه.توانتخاب لباس دقت کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی زن بودن یعنی مرتب بودن.آدم لباس کهنه بپوشه ولی مرتب باشه

دقیقا آدم اینجور آدمهارو میبینه کلا روحیش بد میشه جالبه همکارم خیلیم پولدارن حالا ...به نظرم واکس کفش واتو لباس وتمیز بودن و خوش عطر بودن نه هزینه داره نه آنچنان وقت گیره ولی خیلیا به این نکته توجه نمیکنن

زن غیر باردار با پوشش داغون ندیدی ؟فقط باردار ها داغونن؟

بعدشم بهتره هر کس سرش تو کار خودش و پوشش خودش باشه هیچ کس از زندگی کس دیکه اطلاع نداره قرار هم نیست مطلع بشه 

با تشکر 😁

If you can dream you can do it...  
زن غیر باردار با پوشش داغون ندیدی ؟فقط باردار ها داغونن؟ بعدشم بهتره هر کس سرش تو کار خودش و پوشش خ ...

عزیزم من سرم توکار خودمه شمام سرت توکارخودت باشه نیا توتاپیک من.من دوست دارم زنان جامعمم شادوسرحال باشن نه کثیف وداغون شوهرای همینا توخیابون یه زن شیک میبینن میخان بخورنش

چه میدونیم حال و روز اونی که از نظر ما شلخته است،

چه از لحاظ مالی،چه روحی،چه وسواسهای فکری

دیروز درباره زیبا بودن و شیک پوشی در بارداری سرچ می‌کردم،توصیه اولش این بود که به این موضوع خیلی اهمیت ندین و بدونین که همه یک زن باردار رو زیبا میبینن نه به خاطر ظاهرش بلکه به خاطر حمل ویژه ای که داره،ولی مثل اینکه اشتباه می‌کرد

اینجا زمین است و این تیکه ایران و ما هم آدم اون هم از نوع ایرانی و همچنان با چشم قضاوت می‌کنیم 

😑😑😑😑گیاهیشم همین مشکلو داره؟

ببین برو ار جاهای مطمئن بپرس.هیچ رزی روی زمین پیدا نمیکنی سرب توش نباشه.دیگه تستش که اسونه.برو همون ک میگه گیاهیو تست کن اگه سیاه نشد.شاید درصد سربشون کم و زیاد باشه ولی بدون سرب وجود نداره اصن

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
چه میدونیم حال و روز اونی که از نظر ما شلخته است، چه از لحاظ مالی،چه روحی،چه وسواسهای فکر ...

نه عزیزم من دوس داشتم عکس میگرفتم میدیدی.آدم میتونه لباس وکفشش رو تمیزکنه.روحیه خودش وجامعش فرق میکنه.شلختگی فرق داره با وضع بارداری

من این تاپیک رو زدم چون دوست دارم زنان جامعم شادوسرحال باشن.شیک وتمیزباشن.حتی اگه فقیرن تمیزباشن.ولی یه سری دایه مهربون ترازمادر میان شعار میدن متاسفم واسه آدمای خودخوب انگار