2777
2789
خوب شد گفتی یادم افتاد. رژ برا این ضرر داره که احتمالش هست ادم زبون بزنه یا بخورش؟یا کلا رو پوستم ب ...

رژا چه ۲هزاریش چه ۲۰۰هزاری همشون سرب داره سربم از طریق پوست جدب میشه حتی اگه نخوریش

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
شاید منو دیدی😂😂 البته من خوش تیپم ولی ویار وحشتناکی دارم که کلاً منو آشفته نشون میده

عزیزم شاید.من امروز سه تا خانم تمیز دیدم.یکیش یه شال آبی وزرد پوشیده بودمانتوی آبی شلوارطوسی.خیلی تمیزوشیک آرایش زیادم نداشت بجز یه خط چشم.یکیشون چادری بود ولی شلوارکتون ومانتوتمیزپوشیده بود کفشاسم ست لباسش بود.یکیشم ماناوصورتی شال طوسی شلوارطوسی کفش وکیف سفید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم مطمئن باش هیچ خانمی از زیبا و مرتب بودن بدش نمیاد خیلیا درگیر ویار بارداری هستن اصلا رمقی واسشون باقی نمی مونه من خودم به شخصه سعی می کنم مرتب و آراسته باشم ولی به خاطر احتیاط واسه سلامت جنینم چند ماهه حتی یه رژم نزدم 

خوب نرم کننده بزنن.حتی به دستشون هم نزدن

حق داری ولی چند ماه دیگه میبینمت الان اولشی

خیلی از مراجعه کنندها مطب مشکل اورژانسی دارن یهو میان یا از مسیر دور میان ک واقعا تو مسیر قیافه و پوست موشون داغون میشه الله اعلم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم شما میگی زن حامله من همکارم کفشش فک نکنم ماه به ماه واس بزنه ابرو در اومده لباس خاکی اتو که اص ...

خدایی زن بودن یعنی مرتب بودن.آدم لباس کهنه بپوشه ولی مرتب باشه

شما کجا رفتی که انقدر آدم شلخته دیدی، من که هر بار میرم آزمایشگاه مطب و غیره هم خوش تیپ حتی با بارداری خوش هیکل، من خودمم مرتب هستم ولی از اضافه وزن که دارم پیدا میکنم داغون ام، ولی بیشتر کسایی که میبینم واقعا خوش تیپ برعکس شما از هر ۱۰۰ نفر شاید ۷ تا ۱۰ نفر آشفته باشن