یعنی الان انقدر گریه کردم که فقط میخوام بمیرم خودش میگه یه کاری بکن بعد که انجام میدم یادش رفته یه دعوا راه میداره به چه بزرگی مثلا میگه ابن پول واسه فلانیه بده بهش من بدبخت میبرم میدم بعد میاد قشقرش که نه اول باید اون یکی قسط رو میدادی دعوای بدها انگار که من رفتم پول رو به خودم خرج کردم خوشگذارانی کردم یا دیشب بهش گفتم امروز با دخترم میریم جایی تو هم بیا بعد امروز تو راه زنگ زدم میگهههه نه کی به من گفتی وای میستادی شب با هم میرفتیم انگار اتیشم میزنه دیواانه ام کرده به خدا....حساب کتابش هم ده بار دادم بهش خودش انجام نمیده خل شدم به خدا😭😭😭
قبل اینکه اونکارو بکنی بهش زنگ بزن.نه اینکه شب قبل بگی
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من اینقدر امروز شوهرم سرم غرغر کرد هیچی نگفتم کلا اعصاب ندارن ب خودشم میگم من نمیشنوم چی داری میگی اصلا برامم مهم نیست😏 اینقدر میگه آروم ک شد بعد میاد شوخی و خنده میکنه عادت کردم دیگه 😐
خانمی مردا اکثرشون اینجوری ان من شوهرم شغلش اژانسه هر شب پولاشو میگیرم تقسیم میکنم واسه قسطا یه بار در طول ماه ۲۰۰تومن اورد اونوقت اخر ماه گفت من یه تومن دادم رفتی خرج کردی از اون روز به بعد هر چی پول اورد یه برگه زدم رو دیوار چقد داده چقدر خرج شده بعد باور کرد با مدرک بهش ثابت کن شوهر منم زیاد دروغ میگه