2777
2789
عنوان

وااای شوهر شما ها هم اینجوریه؟؟؟ دیواانه شدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 39 پست
همیشه که نمیشه مثلا دیشب رو در رو ایم چطور اس ام اس بدم بهش مغازه باشه اکثرا پیام میدم خودمم اعصابم ...

صداش ضبط کن یابنویس بزار امضا کنه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدر امروز شوهرم سرم غرغر کرد هیچی نگفتم کلا اعصاب ندارن ب خودشم میگم من نمیشنوم چی داری میگی ا ...

اینو اینجوریه به خدا اعصاب ادم و خرد میکنه بعد میاد قربونت صدقه و اینا منم خیلی حساسم خیلی سخته به خدا همش تنش

همیشه که نمیشه مثلا دیشب رو در رو ایم چطور اس ام اس بدم بهش مغازه باشه اکثرا پیام میدم خودمم اعصابم ...

همون موقع جلو چشاش گوشی رو بردار بهش اس بده بگو از الان میگم تا بعدا نگی چرا اینکار  کردی 

آنکہ خــوبی کنی هــــآری نگیرد آرزوست   
اینو اینجوریه به خدا اعصاب ادم و خرد میکنه بعد میاد قربونت صدقه و اینا منم خیلی حساسم خیلی سخته به خ ...

بیخیال باش عین من اولش ناراحت میشم دلم میگیره بعد خودمو سرگرم ی چیزی میکنم نشنوم حرفاشو

نه والا همه اینجوری نیستن ازش نوشته یا اس ام اس بگیر یه بارم اساسیییی بشور پهنش کن تا دیگه سر هر نا ...

به خدا رفتم یه کم خرید کنیم واسه دخترم اینقدر غر زد پشت تلفن با گریه اژانس گرفتم اومدم خونه

سلامو عرض ادب😎شوهر من اگه یه روز تیکه نندازه بهم روزش شب نمیشه،امروز بهش گفتم از این به بعد تیکه بندازی بهم من بدتر میکنم والاااا😡برده که نستیم😶

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
بیخیال باش عین من اولش ناراحت میشم دلم میگیره بعد خودمو سرگرم ی چیزی میکنم نشنوم حرفاشو

اخه چقدر خیلی ادم خوبیه ولی خسته شدم از دستش مثلا تو باید به دو نفر پول بدی چه فرقی میکنه اول به کدوم بدی قسط قسط دیگه بعد هم منو متهم میکنه تو حرف گوش نمیدی 😑😑😑

دنبال بهونه ای برا دعوان این مردها از جای دیگه پرن واعصاب ندارن

نه گلم شوهرمن اینجور نیس حوصله همچین مردهایی رو ندارم این جور کنه سقف رو سر سرش خراب میکنم

بابام اینجور بود مامانم هم بهش رو داده بود