2777
2789
عنوان

شما می‌رید خونه مادرشوهر تون حوصلتون سر نمیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 29 پست
یا خدا  ما دوقلو ایم!!!  منم هم شیطون و شلوغم هم پرهیجان  دقیقا وقتی میرم حوصلم می ...

من فقط مادرشوهرم هست با بعضی اوقات برادرشوهرم که دوتاشونم ساکت هستن فقط منو شوهرم میشیم باهم حرف میزنیم

صحبت میکنم باهاش ولی وقتی بحث تموم میشه دوباره یه سکوتی میمونه که دیگه هیچی نمیگیم

خودتو با گوشی سرگرم کن 

گیم جدید نصب کن وقتی میری اونجا

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=72625747]خودتو با گوشی سرگرم کن  گیم جدید نصب کن وقتی میری اونجا[/QUOTE

می‌خوام یه جور باشه که اونام شروع کنم به صحبت 

حالا فردا می‌خوام برم بازی جدید نصب کردم ببینم اونام میتونم بیارم داخل راه که از سکوت در بیان یا نه

چجوری؟؟ من دوست ندارم بگن سنگین رفتار می‌کنه یا فقط با شوهرش حرف میزنه

با هم کوییز بازی می کنیم .آشپزی می کنیم .بعضی وقتا پیشنهاد بیرون رفتن .بعضی وقتام می رم اتاق خودم دراز می کشم و با بچم سرگرم می شم

هر کاری کنی بازم حوصلت سر می ره.

وای من عاشق اینم که برم خونشون. ولی روم نمیشهههههه...

وقتیم میرم انقدر تحویلم میگیرن و باهام حرف میزنن که نمیفهمم زمان چجوری میگذره یهو میبینم شب شده باید برگردم خونمون😢😢😢

سلام

وای منم مشکل شما رو دارم سالی دو یا سه بار میرم 

آخه پدر شوهر و مادر شوهرم فارسی نمیتونن صحبت کنن و همه با هم کردی صحبت میکنن

منم عین خلا میشینم و نگاهشون میکنم

اونجا نت هم ندارن 

وقتی که میریم خیلی اذیت میشم

ولی خب بخاطر شوهرم تحمل میکنم

و خدایی که به شدت کافیست.

یه گیمی نصب کن که اونا هم شرکت کنن، جدولی، اطلاعات عمومی چیزی، وقتی می ری براشون از اتفاقات روز مره تعریف کن، البته نه تمام مسائل خونتونو، اتفاقای جالبی که تو خیابون و مترو اینا دیدی.......

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

من خونه هرکی برم حوصله ام سر میره کلا تو جمع حوصله ام سر میره راحت نیستم دل دل میکنم بیام خونه یا بریم بیرون . خونه هیچکس بهم خوش نمیگذره  حتی واسه دستشویی رفتن هم اذیت میشم تو خونه خودم و بیرون راحترم خونه هیچکس راحت نیستم 

والله من که میرم اونجا با خواهر شوهر گرام یکی دوتا از دختر ها فامیل شوهرم و خودم در ارتباطم .... جمع میشیم خونه یکی هی آمار اینو اونو درمیاریم و حرف رو حرف خیلی هم حال میده مادر شوهرم هم که بنده خدا کاربن ندارم ولی آدم خون گرمیه بعد ظهر ها هم میریم با دوستان بیرون گردش پارک بازار سینما هستیم باهم ... فقط پدر شوهر باشه یه مقدار معذب میشم همچین آدم با جذبه ای هستش آدم تو رو بایستی باهاش میمونه