2777
2789
عنوان

شک دارم به همسرم..چکار کنم؟؟

30140 بازدید | 66 پست

سلام دوستان.یه مشکلی برام پیش اومده که ازتون میخوام راهنماییم کنین..

فقط یه خواهش که دارم اینه که راه حل درست بدیدچون از نظر روحی در شرایط خوبی نیستم وخیلی استرس دارم و ناآرومم..

چیزی هم نیست که بخوام با خانوادم یادوستای صمیمیم درمیون بذارم.

بخاطر همین رو به شما آوردم..پس لطفا خوب بخونید و راهنماییم کنید..

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

من الان نزدیک 7ساله ک ازدواج کردم و ی بچه هم دارم.همسرم همکارم بود و از من خواستگاری کرد و ازدواج کردیم..

خیلی مومن و متدین هست.خیلی هم قبولش دارم.و بش اطمینان دارم (یعنی داشتم)..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سری مشکلات هست تو زندگیمون,همونایی ک همه مون با خانواده همسر داریم ولی درکل زندگیمون خوبه

تنها اشکالش اینه که خیلییی بحرف مامانش گوش میده و.

منم خیلی قبولش داشتم؛قیافه ش مثبته،همه روی پاکیش قسم میخورن,دوست و همکار وهمسایه...

خودم همیشه میگفتم به نجابت و پاکیش قسم میخورم..

حقیقتش اینه که چند وقت بود خیلی به همسرم مشکوک شده بودم.همه ش سرش تو گوشیش بود

برای گوشیش رمز گذاشته بود....اولش بی خیال شدم.ولی اخیرا خیلی ذهنمو مشغول کرده..

دلم آشوبه.ارامش ندارم.خیلی سر گوشیش حساس شده.قبلا اینجوری نبود.چند بار هم بش نزدیک شدم دیدم یدفعه تند تند پیام ها رو پاک کرد (اس ها و پیام های واتس آپ)

این مساله چند بار پیش اومده.از حمام که میاد،تند میره سر گوشیش و نگاه میکنه. شبها که من دخترمو میخوابونم،تا دیر وقت سرش تو گوشیه..

بعد که من میام میره تو سایت های مختلف یابرنامه دیوار.

نمیخوام به دلم بد بیارم.نمیخوام هم ذره ایی شک وتردید به خودم راه بدم.ولی خودت ک میدونی ما زنا چطور هستیم.

باور کن وقتی از حمام میادبیرون،سریع میره سراغ گوشیش،،نت گوشیش رو روشن میکنه

بعد میره لباس میپوشه..یا اینکه خیلی حساسه که هرجا میره گوشیش باش باشه.قبلا اصلااینطور نبود..

وقتی میرفت پیاده روی،گوشیشو میذاشت و میرفت..الان چند وقته وقتی میخواد بره پیاده روی،،اول گوشی رو میگیره دستش،بعد میره لباس میپوشه.میذاره تو جیب شلوارش..

خیلی رفتارش مشکوکه..استرس عجیبی گرفتم..هرکاری هم میکنم نمیتونم سر دربیارم.ی بار واتس آپشو نصب کردم رو گوشیم،،متاسفانه از وقتی نسخه جدید اومده و بروز رسانی شده،،دیگه امکان این وجود نداره ک واتس آپ کسی رو روی گوشیت بذاری...

خیلی تو فکرم..

حقیقتش منم بودم شک میکردم.

تلگرامشو هک کن.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم شاید بدهی چیزی به کسی داره یا مشکل خانوادگی با خواهری برادری نمیخاد شما نگران شب یا استرس بگیر ...

بدهی رو که مطمئنم نه..همه چیزو به هم میگیم..

یه برادرم بیشتر نداره ک زیاد با هم جور نیستن..مادرش اینا هم که تلفنی باش در ارتباطن.

بعدشم وقتی مساله ایی تو خونوادشون پیش میاد که نخواد من بدونم,تنهایی میره اونجا..

پیش اومده ک میگم..یا میره تو اتاق درو میبنده با خانوادش حرف میزنه.اینمواقع من میفهمم ک داره با خانوادش حرف میزنه

بهتر نیست با خودش حرف بزنی

بدون اینکه   اشاره کنی به شک کردنت

مثلااا   یه وقت خوب و مناسب پیدا کن بگویم چند وقته  ذهنم رو به موضوعی  درگیر کرده

تو با گوشی  اینجوری  نبودی

چیزی شده

اتفاقی  افتاده

بهم بگو شاید توانستم  کمکت کنه

بنظرم  باهاش حرف بزن  اما از  شک و  اینان چیزا  اصلا نگو

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

راهکاردادن تواین مواردخیلی سخته البته برای من تجربه شده ولی الان زدم به بی خیالی نه کنترل نه چک کردن چون به این نتیجه رسیدم که این رابطه هادوامی نداره والبته برای دوطرف هم لذتی نداره چون توگناه لذتی نیست 

به دلت بدنیارانشاله که چیزخاصی نیست خیلی پیگیرنشو تامطمئن هم نشدی حرفی درموردش نزن 

فقط اگه که رمزنداشته وقتی حالش خوبه بهش بگو که نباید بین زن وشوهرچیزپنهانی باشه پس لزومی نداره که گوشیت رمزداشته باشه گوشی خودت هم اگه رمزداره بردار

برای سلامتی دخترم دعاکنید