2777
2789
عنوان

شک دارم به همسرم..چکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32854 بازدید | 66 پست

استارتر منم یه سری عین تو شدم البته عروسی داداشش بود واون نمیتونست زود بیاد ما قبل از عروسی رفتیم شهرستان چون خونه مامانم هم اونجا بود بعدش از چند روز اون اومد مادام اس میداد وقتی که پیش مهمونا بود همش سرش تو گوشی بود اونم ساعت ۳شب 😏😏😏😏😏😏😏حالم بد شد صداش میکردم میگفتم بیا نگام میکرد میگفت الان 😐😐😐😐😐سریع پیامارو حذف کرد و اومد بعد از عروسی پیگیر شدم مطمئن شدم 🙁یه زن بیخودی این استرسو نمیگیره مطمئن باش✌✌✌✌ کاری کردم گوشیشو فروخت هرچند رابطشون درحد دوستی بود واز همکاراش بود ولی من زود فهمیدم نذاشتم بیشتر شه بدتر از همه این بود که همکارش یه بار تلفنی باهام حرف زده بود تبریک گفت زایمانمو یه دفعه هم بازار دیدمش که به شوهرم گفته بود خانمت ناجور نگام میکرد انگار شک داره بهمدر صورتی که من خیلیم تحویلش گرفتم باردار بودم شکمم گرد بود  اون موقع شوهرم باهاش ارتباط نداشت ومیمومد بهم میگفت که چی میگه اما انگار خودش ازاون موقعه ها میخواست وارد ارتباط شه که اینجور حرفایی رو زده دقیقا بعداز زایمانم شروع کرده بود به تماس و پیام دادن بچم پنج ماهش شده بود حستو جدی بگیر

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
از این خبرااا نیست ...همیشه این معادله جور در نمیااد باور کن بعصیا مشکل دارن ...یا جنسی یا از نظر رو ...

دقیقاااا همینه..

بخدا قسم کم نمیذارم.نه توی روابط خصوصی،نه چیز دیگه..خدا میدونه قصد خودستایی ندارم,,ولی همه میگن از همه نظر ازش سرتری..

بخداوندی خدا نمیخوام کسی رو تحقیر کنم یا فخر بفروشم،ولی از نظر موقعیت خانوادگی و تحصیلی و قیافه و همه چیز من بالاترم.

میدونم هم ک اینا ملاک و معیار نیست،تنها چیزی که مهمه انسانیت هست.من تنها چیزی که برام مهم بود،نجابت و پاکی طرف مقابلم بود

که ایشون داشت..ولی نمیدونم چرا داره اینکارو میکنه.قبلا گوشیش تو خونه میموند،میرفت باشگاه ورزشی،پیاده روی،..

الان نه.خیلی مشکوکه

نمیدون چطور باید از واتس آپش سردربیارم

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رفتارای دیگش چی تغییر کرده؟؟؟؟مخصوصا رفت وآمداش

نه عزیزم..از صبح تا ساعت 5عصر سرکاره..

بعدشم خسته ست..خیلی خسته ست چون کارش باارباب رجوعه..

جایی هم بخواد بره معمولا با هم میریم..

دقیقاااا همینه.. بخدا قسم کم نمیذارم.نه توی روابط خصوصی،نه چیز دیگه..خدا میدونه قصد خودستایی ندارم, ...

مطمئن باش یچیزی هس، بالاخره میفهمی هیچ چی زیرخاک نمیمونه،  شوهر منم یکبار فقط یکبار یادش رفته بود پیامارو پاک کنه

دقیقاااا همینه.. بخدا قسم کم نمیذارم.نه توی روابط خصوصی،نه چیز دیگه..خدا میدونه قصد خودستایی ندارم, ...

هیچ جور نمیشه ...به نظرم نشون نده که حساس شدی ....تا رفت سمت گوشیش به یه بهانه ای برو پهلوش بشین یا بگیرش به حرف ...ببین واکنش میده یا کلافه میشه 

راهکاردادن تواین مواردخیلی سخته البته برای من تجربه شده ولی الان زدم به بی خیالی نه کنترل نه چک کردن ...

از پاراگراف اولت خیلی خوشم اومد

دومی و هنوز نخوندم😄

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
نه عزیزم..از صبح تا ساعت 5عصر سرکاره.. بعدشم خسته ست..خیلی خسته ست چون کارش باارباب رجوعه.. جایی ه ...

خوب خدارو شکر....ممکنه به نظرت تو گروه های دوستیش چیزی بگن که اونارو پاک میکنه.....بلاخره چرت و پرت مردا زیااد میگن 

استارتر منم یه سری عین تو شدم البته عروسی داداشش بود واون نمیتونست زود بیاد ما قبل از عروسی رفتیم شه ...

میدونم حالمو میفهمی..ولی من موندم چطور مدرک بدست بیارم..

شاید الان بعضی از دوستان بگن استرس نگیر و..

ولی مگه میشه؟؟؟من از صبح تا عصر سرکارم.بعد که میام خودمو شاد و سرحال میگیرم که به خونوادم برسم..

که کار و خستگی بم غلبه نکنه..بعد همسرم باید دراز بکشه رو مبل یا پای تلویزون و گوشی بازی کنه؟؟؟

به بچه محل نذاره و داد و بیداد کنه سرش که چرا سروصدا و فضولی میکنی ؟؟

منم ک بش میگم بیا کمکم کن،،بگه خسته م...

بعد بشینه پای یکی دیگه؟؟؟

برای موبایل بازی خسته نیست برای ما خسته ست؟؟

اگه ریگی به کفشش نیست چرا زود پیام هاشو پاک میکنه؟؟؟

چرا قفل میذار]؟؟؟

من ی خط ثابت دارم و ی اعتباری.

بخدا هر دو تا گوشی هام همیشه رو اپن آشپزخونه ست..حتی وقتی میرم بیرون یابچه مو میبرم بیرون یاآرایشگاه میرم,خیلی وقتا یادم میره ببرمشون..

همیشه هم میگه دوتا موبایل داری ولی هیچکدوم همرات نیست..وقتی خونه نباشیم

.خانوادم به گوشی اون ز میزنن و با من صحبت میکنن..

اخه مگه شما زنش نیستی چطوری نمیتونی گوشیشو برداری نگاه کنی من بارها شده گوشیه شوهرمو برمیدارم توش چرخ میزنم ینی این اجازه رو نداری؟؟بعد رمز میزاره هیلی راحت بگو زمزت چیه باز کن میخوام تو گوشیت بچرخم 

اون تورو چک میکنه مثلا رفتو امدتو یا گوشتو؟؟؟؟

نه بابا

هرجا میرم میدونه 

خودش میبرم

گوشیم هم که همیشه گوشه خونه افتادست