2777
2789
عنوان

شک دارم به همسرم..چکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32854 بازدید | 66 پست

میدونه بش شک دارم..

اونروزیکه کلید رو جا گذاشته بود و رفتم پایین درو بازکنم(جریانشو گفتم )

داشت تند تند ور میرفت با گوشیش..عصبانی شدم گفتم اون وامونده رو از دستت بنداز.حواست به بچه باشه..وقتی اومدی داخل,هرچی خواستی پاک کن..

بعدش ک اومدداخل خونه،گفت این چ حرفی بود به من زدی،مگه من چی دارم تو گوشیم ک بخوام پاک کنم؟؟

گفتم اگه  چیزی نبود و پاک نمیگکردی،پس چکار میکردی؟؟

ساکت شد

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خیلی راحت و صمیمانه باهاش حرف بزن شکت رو بهش بگو. جوری نگو که جبهه بگیره. متهمش نکن. بگو این ...

بعد هم لحن خواهش به کار نبر بزار قاطعیتت رو حس کنه. اگر گوش نکرد  چند تا راه داری. یکی اینکه مقابله به مثل کن. تو هم گوشی دستت بگیر و توی کارهات کم کاری کن تا حدی که می تونی. غذا از بیرون بگیر. تو گرههای مختلف عضو شو و پیامهات رو پاک کن.

راه دوم این که از بزرگترهای خانواده کمک بگیر. من دو مورد توی خانواده و آشنا سراغ دارم سر همین گوشی کارشون بالا گرفت و داشت به جای باریک‌ می رسید تا اینکه مرد تعهد داد دست از کارهاش برداره. حالا لزوما هم مساله خیانت نیست ها مثلا یکیشون معتاد به بازی شده بود.

اگر بارها بهش گفتی ولی توجه نمی کنه برخورد جدی تری لازمه. البته به نظرم اون لحن های قبلیت که گفتی بیشتر التماس گونه بوده تا قاطعانه. قاطع باش.

ممنون که راهنماییم میکنین.. سعی میکنم راهکارهایی که دادین رو اجرا کنم

وای عزیزم 

انشالله چیزی نیست 

به خدا توکل کن

امیدوارم که آروم شی

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    
وای عزیزم  انشالله چیزی نیست  به خدا توکل کن امیدوارم که آروم شی

ممنونم از راهنمایی های همه تون

دوستای عزیزم

دعا کنید برام.  

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..