2777
2789
عنوان

شوهرحال بهم زن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 55 پست
فقط من مهریمومیخام به هرشکلی که شده چون همسرم حقوق داره دولت از حقوقش کسرمیکنه مقداری ازمهریه رو هرم ...

بگو خفه شو بابا پیر خرفت 

این مردتیکه حروم زاده رو بچزونا 

دختری؟ 

اگه دختر نیستی که کل مهریتو بگیر بگو اصلا طلاق نمیخوام مهرمو میخوام 

انقدر اذیتشون کن تا طلاقت بدن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خفه شو بابا پیر خرفت  این مردتیکه حروم زاده رو بچزونا  دختری؟  اگه دختر نیستی ...

اره دخترم پدرشوهرم همین شش ماه پیش گفت بیاین امصاکنیدتموم شه بره  خوده گاوشم گفت مهریه بخای طلاق بی طلاق خودشم انگارما خیلی اسکلیم زنگ زدن به بابام خیلی پررومیگن بیاین محصرامصاکنید انگار به این راحتیه نگو میگن بیا امصاکن که کلاهمه چی روبحشیدی بعدبیفتیم دنبال کارا

اون تورو نمیخاد عزیزم اون فقط میخاسته یه حالی بکنه و ولت کنه میگه مهریشو میدم بره دنبال کارش 😒😒😒

انفاقا نمیگه مهریشومیدم میگه زیادی گرونه مهریه بخای بایدازت استفاده هم بکنم 

اره دخترم پدرشوهرم همین شش ماه پیش گفت بیاین امصاکنیدتموم شه بره  خوده گاوشم گفت مهریه بخای طلا ...

چه خودشونم زرنگ گرفتن😂😉😂😂😂اسکلا😂😂😂😂

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤

الان تایپیکهای قبلی ات روخوندم...ازالان تازیریک سقف نرفتی عاقلانه تصمیم بگیر...ببین منم عقدم ..منم درشرف طلاقم..من دلیل طلاقم اختلاف های فرهنگی ونداشتن تفاهمه...ولی یک دلیل اصلی اصلی جداشدنم اینه که مثل شوهر شما باهام صحبت میکردازاونم بدترحتی....گفتم مردی که  اول زندگی بازنش اینطورصحبت کنه واحترام قائل نشه...زیریک سقف هم نمیشه...من برام احترام وحرمت گذاشتن مهم بود....من خودم به شخصه سعی کردم تصمیمی بگیرم که بعدها حسرت نخورم چراقبل زیریک سقف تصمیم درستی نگرفتم...نمیخوام حتماً حتما بگم جداشو..ولی به نظرم خیلی احتمالش کمه مردی که تنوع طلبه..احترام نمیذاره..به قول شما حساسیتهای بیجاداره. مثل اینکه جهیزیه کم آوردی واین حرفا درست شدنی باشه...

اره دخترم پدرشوهرم همین شش ماه پیش گفت بیاین امصاکنیدتموم شه بره  خوده گاوشم گفت مهریه بخای طلا ...

بگو گمشو پیرسگ عوضی کثافت وقتی پسر حرملتو میشناختی غلط کردی واسش زن گرفتی 

خداروشکر دختری مراقب باش تنها بیرون نرو بگیره بهت تجاوز کنه اونجوری حق تمکین میگیره الان دختری نیاز نیست تمکین کنی میری مهرتو میزاری اجرا دهنشو صاف میکنی 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
انفاقا نمیگه مهریشومیدم میگه زیادی گرونه مهریه بخای بایدازت استفاده هم بکنم 

مثلا چه استفادهای بگو استفادتو بردی با این وحشی بازیات😠

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
الان تایپیکهای قبلی ات روخوندم...ازالان تازیریک سقف نرفتی عاقلانه تصمیم بگیر...ببین منم عقدم ..منم د ...

اره ابجی دقیقاهمینطوره اخه خنده دارش اینه طرف دست وپیشوگرفته پس نیفته میگه من نمیخامت طلاق میدم ولی فقط زرمفت عین بچه هاباباسوانداخته جلو ن دادگاه ن زنگ ج میده نه میره اقدام کنه ن توافق منم بهش گفتم هرچقدمیخای ادامه بده من خسته نمیشم دیدارمون بمونه دادگاه

استارتر من بایک وکیل مشورت کردم برای جدایی خودم تودوران عقد.....گفت اگر میخوای واقعا طلاق بگیری تمام سعی  روبکن توافقی باشع...گفت حتی بااجراگذاشتن مهریه هم تحریک اش نکن...گفت اگربه غیراین باشه عمروجوونیت تواین دادگاهها هدرمیره...گفت یکهومیبینی پنج سال تواین دادگاهه میری ومیایی...به نظرم خیلی سخته بااین ذاتی که شوهرت داره هم بتونی طلاق بگیری..هم مهریه...مهریه اگربخوای بگیری..اذیت میکنه برای طلاق دادنت

استارتر من بایک وکیل مشورت کردم برای جدایی خودم تودوران عقد.....گفت اگر میخوای واقعا طلاق بگیری تمام ...

ببخ‌ ولی اون وکیل زر مفت زده پس برای چی نشسته اونجا دفترزده که حق ادماروبگیره مردای جامعه ما اینو قشنگ مدکردن برای خودشون که زن ترسو وضعیفه مهریه روهم میبخشه  وپررومیشن من زندگیم خراب شدو برای هفت پشتم بسه تینجورادمارو نباید ول کرد که برن با بعدیاباشن و پولاشونوخرج دوست دخترکنن وکیف کنن ولی زندگی یه دخترو خراب کنن بدون هیچ زحمت وتاوانی همسرمن حقوق داره کارمنده دولته بخادنخاد ازحقوقش کسرمیکنن

آدم چی میتونه بگه...خیرنبینن که میدونن پسرشون هزارتاایرادداره..هنوز دست ازکثافت کاریهای دوران مجردی اش برنداشته..میان دختردسته گل مردم روبدبخت میکنن...وجدان ندارن ایناا...نامزد من قبل از من چهاربارعقدونامزدی به هم خورده داشته..ما فقط از یکی اش خبرداشتیم...قبلی هاچاره اش نشد..سرمن هم دست ازاخلاق های بدش برنمیداشت...دست از غرور وغدی اش برنمیداشت...همون روش روداشت پیش میگرفت...