2777
2789
عنوان

شوهرحال بهم زن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 55 پست
اوهوم مشاوره رفتم اونم گف اینجورادما درس بشونیستن

هرچقدر بقیه تونستن شوهرشونو درست کنن که خیانت بهشون نکنه تو هم میتونی درستش کنی ولی این اتقاف هیچ وقت نمیفته اون یه ادم هوس باز اگه بری خونه خودت دیگه پیداش نمیکنی سال به سال یه بچه رو هم میاری اونم بدبخت میکنی نکن خاهرمن نکن حالا خود دانی 

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا  فک کن ی ذره غیرت نداره واقعا نداره ها انگارن انگارتواین دنیاس ی زن داره فقط چن تا دختر د ...

هنوز تو اون دوران سیر میکنه و وقت ازدواجش نرسیده ممکنه دوست دخترم بگیره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
منم یه نامزد الاغ داشتم جدا شدم و هیچوقت پشیمون نشدم چون باهاش ازدواج میکردم آخرش طلاق بود

فقط من مهریمومیخام به هرشکلی که شده چون همسرم حقوق داره دولت از حقوقش کسرمیکنه مقداری ازمهریه رو هرماه براهمین پدرشوهرم ی ادم پولداره فوق العاده خسیسه هی میخاد مثلا اوصاع رو درس کنه بخاطرپول واخلاق پسرش که جزمن کسی تا این اندازه باهاش نتونس بسازه الانم میگه دعانویس گفته شدیداجادوشده همسرم این رفتاراش و بی محلیابرای همینه

اگر قصدت جدایی و با بزرگترها هم مشورت کردی و موافقن دیگه تعلل نکن

اون آقا هم لابد سنگ پسرشو به سینه میزنه

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
هرچقدر بقیه تونستن شوهرشونو درست کنن که خیانت بهشون نکنه تو هم میتونی درستش کنی ولی این اتقاف هیچ وق ...

طلاقم حتمیه  ولی مامانم راصی نیس میگه درس شواگه بعداربعین اومدن منت کشی درحالیکه شوهرم زنگ زدگف کی جدامیشیم ازادازادشم پشتشم خنده 

پشیمون نشو و جدا شو شوهرت یه شتره😐تجاوز به زن عقدی؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
فقط من مهریمومیخام به هرشکلی که شده چون همسرم حقوق داره دولت از حقوقش کسرمیکنه مقداری ازمهریه رو هرم ...

نه بابا یه چرتی گفته نه عزیزم اون پول داره فک میکنه کل دنیارو داره برو مهریتو بزاراجرا تابفهمه دورازجون خرنیستی یه چیزایی میفهمی اون پول داره و دنبال خوش گذرونیشه توهم جوش بزن تا عمرت بگذرت😣😣😣😣

فقط من مهریمومیخام به هرشکلی که شده چون همسرم حقوق داره دولت از حقوقش کسرمیکنه مقداری ازمهریه رو هرم ...

بگیر ازشون 

چطور تو این مدت بازیچت کردن....

حواست باشه بخوان تموم کنن یه جوری میکنن که توافقی باشه مهریه نخوای

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
چالری چاپلین تو نصیحتی که به دخترش میکنه میگه. دخترم هیچ گاه هم آغوشی هایت را با عشق اشتباه نگیر. ه ...

بنده خدا با مردای ایرانی اشنا نشده 

متجاوزای شتر 😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اگر قصدت جدایی و با بزرگترها هم مشورت کردی و موافقن دیگه تعلل نکن اون آقا هم لابد سنگ پسرشو به سینه ...

اره خب دقیقا همینطوره میگف بخداجادوش کردن دعانویس گفته سه ماه زمان میبره تا اثرش بره خخخخ

طلاقم حتمیه  ولی مامانم راصی نیس میگه درس شواگه بعداربعین اومدن منت کشی درحالیکه شوهرم زنگ زدگف ...

اون تورو نمیخاد عزیزم اون فقط میخاسته یه حالی بکنه و ولت کنه میگه مهریشو میدم بره دنبال کارش 😒😒😒