2777
2789
عنوان

شوهرحال بهم زن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 55 پست
آدم چی میتونه بگه...خیرنبینن که میدونن پسرشون هزارتاایرادداره..هنوز دست ازکثافت کاریهای دوران مجردی ...

شوهرمن میگف   بروازمایش واینابده اگه بچه دارشدی ادامه بدیم خودمونوعلاف نکنیم انگار جوجه ماشینی بودم

ببخ‌ ولی اون وکیل زر مفت زده پس برای چی نشسته اونجا دفترزده که حق ادماروبگیره مردای جامعه ما اینو قش ...

پس سعی کن یک وکیل خوب بگیری....آخه لعنتی دادگاهای ما طرف مرده...تاجون زن به لبش نرسه دورازجون،تامردنخواد حق طلاق نمیده...یک وکیلی بگیرهم مهریه ات روبتونه بگیره..هم طلاق ات رو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن میگف   بروازمایش واینابده اگه بچه دارشدی ادامه بدیم خودمونوعلاف نکنیم انگار جوجه ماشینی ...

عجب رویی داشته بچه پرووو......خداروشکر که زیریک سقف نرفتی....خودت روالان نجات دادی..این طورمردا بامشاورواین طورحرفها هم درست شدنی نیستن

پس سعی کن یک وکیل خوب بگیری....آخه لعنتی دادگاهای ما طرف مرده...تاجون زن به لبش نرسه دورازجون،تامردن ...

اره اینوقبول دارم وکیل بخودم گف ب طاهر ب نفع زنه ولی توی اجرا به نفع مرده ولی خب مهریه هرطورشده چه یکسال چه دوسال چه یک ماه اول واخرباید بده تازه من22سالمه تا25دادگاه بازی روتخمین زدم بعدش برای زندگی و تشکیلش وقت هست اگه عمری باشه 

اره اینوقبول دارم وکیل بخودم گف ب طاهر ب نفع زنه ولی توی اجرا به نفع مرده ولی خب مهریه هرطورشده چه ی ...

ان شاءالله که خوشبخت بشی..ویک تقدیرخوبی سرراهت قراربگیره.....من شرایطم فرق داره...من 32سالمه...فرصت ندارم هم بخوام طلاق بگیرم. هم  نصف مهریه ام رو. من به ازای مهریه جدابشم برام کافیه.

ان شاءالله که خوشبخت بشی..ویک تقدیرخوبی سرراهت قراربگیره.....من شرایطم فرق داره...من 32سالمه...فرصت ...

اوهوم درسته عزیزم منم چون همسرم حقوق داره  و چه بخادنخاد کسرمیکنن ازش به مهریه فک میکنم بعدشم همسرمن که دادگاه برونیس تقاصای طلاق بده چون اونموقع بایدمهریه بده برای همین دارم مهریمومیزارم اجرا مهریه که بده یا ادم میشه که خیلی بعیده یاهم زاصی به ت افق سری مبلغی میشه

خب حرف مهریه بزنی اونم جواب خوب و به به نمیده که بد حرف میزنه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود