سلام خاهرای گلم قبلا گفتم که توعقدم وهمسرم چه رفتارایی داره وداریم جذامیشدیم یه ادم تنوع طلب که اصلااا هیچ احترامی سرش نمیشه به کسی هم احترام نمیزاره جوری که من خجالت میکشم پیش فک وفامیل با اینکه عقدیم نه زنگ نه اس میداد بجزاون دوهفته اول که تازه بودم براش هرروزچندین بارزنگ میزد حتی تورابطه هم یجوری رفتارمیکنه دقیقا انگار دوست دخترشم یا گاهی انگارمیخادتجاوزکنه خلاصه ما پنج شش ماهه هییییچ خبری ازهم نداریم و برام سنگینه بعداینهمه ماااه و اینکه همه فهمیدن میخایم جداشیم برگردم دوباره با اینکه عقدیم ولی حس میکنم همسرم هییییجوقت دزس نمیشه ازاون خبری نیس فقط پدرشوهرم کلافم کرده تا اربعین صب کنیدکاری نکنیداقدام نکنید پسرم بیاد حرف بزنیم حل بشه چیکارکنم خب😢😢😢😢
هرچقدر بقیه تونستن شوهرشونو درست کنن که خیانت بهشون نکنه تو هم میتونی درستش کنی ولی این اتقاف هیچ وقت نمیفته اون یه ادم هوس باز اگه بری خونه خودت دیگه پیداش نمیکنی سال به سال یه بچه رو هم میاری اونم بدبخت میکنی نکن خاهرمن نکن حالا خود دانی
اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم یه نامزد الاغ داشتم جدا شدم و هیچوقت پشیمون نشدم چون باهاش ازدواج میکردم آخرش طلاق بود
فقط من مهریمومیخام به هرشکلی که شده چون همسرم حقوق داره دولت از حقوقش کسرمیکنه مقداری ازمهریه رو هرماه براهمین پدرشوهرم ی ادم پولداره فوق العاده خسیسه هی میخاد مثلا اوصاع رو درس کنه بخاطرپول واخلاق پسرش که جزمن کسی تا این اندازه باهاش نتونس بسازه الانم میگه دعانویس گفته شدیداجادوشده همسرم این رفتاراش و بی محلیابرای همینه
فقط من مهریمومیخام به هرشکلی که شده چون همسرم حقوق داره دولت از حقوقش کسرمیکنه مقداری ازمهریه رو هرم ...
نه بابا یه چرتی گفته نه عزیزم اون پول داره فک میکنه کل دنیارو داره برو مهریتو بزاراجرا تابفهمه دورازجون خرنیستی یه چیزایی میفهمی اون پول داره و دنبال خوش گذرونیشه توهم جوش بزن تا عمرت بگذرت😣😣😣😣
اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤