2777
2789
عنوان

شوهرحال بهم زن من

1380 بازدید | 55 پست

سلام خاهرای گلم قبلا گفتم که توعقدم وهمسرم چه رفتارایی داره وداریم جذامیشدیم یه ادم تنوع طلب که اصلااا هیچ احترامی سرش نمیشه به کسی هم احترام نمیزاره جوری که من خجالت میکشم پیش فک وفامیل با اینکه عقدیم نه زنگ نه اس میداد بجزاون دوهفته اول که تازه بودم براش هرروزچندین بارزنگ میزد حتی تورابطه هم یجوری رفتارمیکنه دقیقا انگار دوست دخترشم یا گاهی انگارمیخادتجاوزکنه خلاصه ما پنج شش ماهه هییییچ خبری ازهم نداریم و برام سنگینه بعداینهمه ماااه و اینکه همه فهمیدن میخایم جداشیم برگردم دوباره با اینکه عقدیم ولی حس میکنم همسرم هییییجوقت دزس نمیشه ازاون خبری نیس فقط پدرشوهرم کلافم کرده تا اربعین صب کنیدکاری نکنیداقدام نکنید پسرم بیاد حرف بزنیم حل بشه چیکارکنم خب😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چالری چاپلین تو نصیحتی که به دخترش میکنه میگه.

دخترم هیچ گاه هم آغوشی هایت را با عشق اشتباه نگیر. هیچ مردی در رختخواب نا مهربان نیست.

حالا این شوهر شما دیگه نوبره اونجا هم نا مهربونه.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
میدونم خاهری تازه تاپیکای قبلمدببینی میفهمی چه موجود عجیب وبیشعوریه

منم یه نامزد الاغ داشتم

جدا شدم

و هیچوقت پشیمون نشدم

چون باهاش ازدواج میکردم آخرش طلاق بود

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁