سلام خاهرای گلم قبلا گفتم که توعقدم وهمسرم چه رفتارایی داره وداریم جذامیشدیم یه ادم تنوع طلب که اصلااا هیچ احترامی سرش نمیشه به کسی هم احترام نمیزاره جوری که من خجالت میکشم پیش فک وفامیل با اینکه عقدیم نه زنگ نه اس میداد بجزاون دوهفته اول که تازه بودم براش هرروزچندین بارزنگ میزد حتی تورابطه هم یجوری رفتارمیکنه دقیقا انگار دوست دخترشم یا گاهی انگارمیخادتجاوزکنه خلاصه ما پنج شش ماهه هییییچ خبری ازهم نداریم و برام سنگینه بعداینهمه ماااه و اینکه همه فهمیدن میخایم جداشیم برگردم دوباره با اینکه عقدیم ولی حس میکنم همسرم هییییجوقت دزس نمیشه ازاون خبری نیس فقط پدرشوهرم کلافم کرده تا اربعین صب کنیدکاری نکنیداقدام نکنید پسرم بیاد حرف بزنیم حل بشه چیکارکنم خب😢😢😢😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا ناراحت نباش هرجایی جلوی یه رابطه اشتباه گرفته بشه برای آدم نفعه.آدما اصلا اصلا تغیر نمیکنن مطمئن باش مگر اینکه خودشون بخوان وتلاش کنن.پس به فکر تغیر همسرت نباش