2789
وای قربونت😍😊چه خوشحال شدم اینو شنیدم😘

من  تا حالا ندیده بودمت اما از الان میذارمت تو. مورد علاقه ها بیشتر خوشحال شو 🤗

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خودت و ناراحت نکن مردا حس نیازشون گل میکنه بی منطق میشن.من چی بگم که به خاطر هوس اقا 10 روز زو ...

وای پس نمیزارم دیگه 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
من نه هرچی میگن کار خودمو میکنم 😂😂اما هیچ وقتم نمیگم چرا مثلا اینو گفتین چرا اونو گفتین برام مهم ن ...

اره منم همینطوری ام.وقتی بهم یه چیزیو میگن سر تکون میدم به نشونه تایید ولی در نهایت اون کاری که فکر میکنم درسته رو انجام میدم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
فدات  ضعف بدنی دارم حوصلم سر رفته شورم انداختم خیلی نمکی شده خستگی تو تنم موند😓

اخی الهی.منم ضعف دارم شاید برا کم خونی یا کمبود ویتامینه.شورو نمیتونی در بیاری آبشو یکم خالی کنی دوباره آب جوش سرد شده بهش اضافه کنی؟اگه امروز گذاشتی فکر کنم بشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خیلی سعی میکنم عین جنازه میشم صبا انگاری یه کوهوگذاشتن روتنم نمیتونم ازجام پاشم 

وسایل صبحونه رو اماده بزار تو یخچال یه فلاکس چایی هم بزار تو اشپزخونه به دخترت بگو بزار رو پیشخون بخوره .فنجون و شکر و قند هم اماده بزار براش

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

برای دلم دعا کنین 😔

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!