2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا سخت نگير كارش اشنباه بود خوب وقتى رقت سر اصل مطلب ميگفتى اينحورى نميشه... من واقعا همش اينو ميگ ...

چند دفه بگم؟  

آدم انقدر ..... خودشم میدونست حق با منه ... 

میخواستم امشب واسه درس باهاش حرف بزنم برنامه بریزیم میدونست تا ساعت ۱ شب نشست پای تلوزیون ..

الانم هی از خواب میپره میدونه فردا نگاهشم نمیکنم ..

خیلی عوضی باضی درآورد امشب 

مثلا همیشه میگم شوهرم فرشتس ... ناراحتم ازش .. 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
نه اصلا 😊😊خیالت راحت ارامشت از همه چیز مهمتره 

استرس اینو داشتم نکنه مشکلی پیش بیاد

ممنون عزیزم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من اینقدر بیدارم صبانمیتونم بلندشم به دخترم صبحانه بدم ایدقدرررعذاب  وجدان دارم😢😢😢😢 

چندوقت هی همش فک میکنم مامان خوبی نیستم وبراش وقت نمی‌زارم خیلی ،جدی میگما روحموآزارمیده این فکرا 😢😢😭😭😭

من اینقدر بیدارم صبانمیتونم بلندشم به دخترم صبحانه بدم ایدقدرررعذاب  وجدان دارم😢😢😢😢  ...

بخاطر بچه بیدار شو 

صبحانه خوردن واسه بچه ها ضروریه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
شوهرم ساعت ۱۰ اومد خونه شام خوردیم بعد نشست پای تیوی منم رو مبل اذیت بودم رفت تو اتاق رو تخت بعد نیم ...

مردا بعضی وقتا اینجوری میشن شوهر منم اینجوری میشه ولی اونا نمیفهمن که ما چقدر رو این مسائل عشق بازی حساسیم.اشکال نداره برو پیشش بخواب سخت نگیر زندگیو

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
چند دفه بگم؟   آدم انقدر ..... خودشم میدونست حق با منه ...  میخواستم امشب واسه درس باهاش ...

آخى استرس داره از خواب ميپره 

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
من اینقدر بیدارم صبانمیتونم بلندشم به دخترم صبحانه بدم ایدقدرررعذاب  وجدان دارم😢😢😢😢  ...

خوب ساعت بذار بیدار شی صبحونه خیلی مهمه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

عزیزمممم

ی روز صبح پاشو تا شب کاراتو بکن 

بعدم ظهر ی چرت بزن

شب زودخوابت میبره

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
من شوهرم میاد پیشم(توعقدیم) ازبس میخورم تعجب میکنه خدا بهم رحم کنه چاق نشم منم۵۴ام

نه من كم ميخورم ولى امشب يهو گشنه ام شد كلا كم غذام

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
شوهرم ساعت ۱۰ اومد خونه شام خوردیم بعد نشست پای تیوی منم رو مبل اذیت بودم رفت تو اتاق رو تخت بعد نیم ...

عزیزم خودت و ناراحت نکن مردا حس نیازشون گل میکنه بی منطق میشن.من چی بگم که به خاطر هوس اقا 10 روز زودتر زایمان کردم نگم با چه سختی که خدا فقط میدونه.من رابزه ممنوع بودم 4 ماه اخر بارداری رو اما نتونست روزای اخر کار خودشو کرد دقیقا 5 ساعت بعد از رابطه کیسه ابم پاره شد

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....