2789
من نه هرچی میگن کار خودمو میکنم 😂😂اما هیچ وقتم نمیگم چرا مثلا اینو گفتین چرا اونو گفتین برام مهم ن ...

نه من خداروشکر اصلا دخالت نمیکنن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بابا نگران من باشه؟مطمئنم ا خداشه من بمیرم بچمو اون بزرگ کنه با من لجه

منم تو بارداریم نگران بودم بمیرم بچه ام بمونه  بی مادر 😂😂به خدا هیچ کس حوصله بچه بقیه رونداره بیخیال مادرشوهر شو حیف نیست نشستی حرص حرف بقیه رو میخوری بچه ات ناراحت میشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
شوهرم ساعت ۱۰ اومد خونه شام خوردیم بعد نشست پای تیوی منم رو مبل اذیت بودم رفت تو اتاق رو تخت بعد نیم ...

حالا سخت نگير كارش اشنباه بود خوب وقتى رقت سر اصل مطلب ميگفتى اينحورى نميشه... من واقعا همش اينو ميگم تو نى نى سايت با شوهراتون رك باشين تعارف كه ندارين نه كه ميزارين كارشو ميكنن بعد حرص ميخورين و ..

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
سر زایمان کلی وزن کم میشه بعدشم میرم تو رژیم و بعد سه ماهگی نی نی میرم باشگاه من دوسال قبل ۶۵ کیلو ب ...

اگه بری باشگاه شیررت کم میشه دختر خالم رفت باشگاه شیرش کم شد مجبورشد شیر خشک بده 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

سلام😌

ي چي بگم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
دارم سیب میخورم تنهام شام درست نکردم،نونم نداریم 😥😥 خوشبحالت،بفرست برا منم 😄

اخی عزیزم.شرمنده فقط ته دیگش موند😂

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
پس ناراحت نشو از مادر همسرت😊خیلی مراعات کن غذاخوردنتو ،هیچ نیازی نداره بچه داخل شکمت به اضافه وزن ش ...

عزیزم من الان اقدامم اگه مثلا هفته های اول بارداری باشم و ندونم چون من تا ساعت یک دو ظهر هیچی نمیخورم و خوابم مشکلی پیش نمیاد واسه جنین؟

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊