2777
2789

مثلا چیکار میکنه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

سر همه چیز گیر میده و جیغ و داد می کنه .

چند روز پیش تولدش بود , براش سورپرایز کرده بودیم , مهمونی گرفته بودیم ..همه براش کادو گرفته بودند . همه جا رو تزیین کرده بودیم . کلی آبرو ریزی راه انداخت اومد تو خونه مهمونها رو دید جیغ و داد کرد و گریه و زاری و میگفت نمیخوام , اینا برن خونشون . هرچی کادوها رو نشونش دادیم می گفت نمی خوام . کلی باهاش حرف زدم , گوشهاش رو می گرفت حرفهام رو نشنوه . خلاصه بالاخره راضی شد و کمی آروم شد . موقع کیک دوباره شروع کرد . من کیک نمیخوام , تولد نمیخوام ... هرچی ازش می پرسیدم چی ناراحتش کرده می گفت دوست ندارم . این چیزها رو نمی خوام . 

خلاصه شبی درست کرد برامون . به غلط کردن افتادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معقول رفتار کن تو این سن وقتی جواب نه دادی 

خودشو خفه هم کرد نباید راضی بشی

ولی جواب نه همراه بغل و بوسه باشه حتما

تو این سن طبیعیه ولی باید غیر مستقیم کنترل بشه

وقتی چیزی میخواد اول فکر کن اگه گریه کنه بهش میدی؟اگه جوابت مثبته پس نزار گریه کنه همون موقع بهش بده اگرم منفی بود اصلا به هیچ وجه نده 

با پدر شم همیشه تو همه موارد هماهنگ باش

که یه جواب رو از هر دوتاتون بشنوه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سر همه چیز گیر میده و جیغ و داد می کنه . چند روز پیش تولدش بود , براش سورپرایز کرده بودیم , مهمونی ...

خوب عزیزم بچه سه ساله که تحمل سوپرایز رو نداره کار شما درست نبوده

باید از قبل آمادش میکردی ☺

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
دیگه سوپرایزش نکن. برعکس.این جور بچه ها رو باید از چند روز قبل ذهنشونو پر کنی. عکس ها و فیلم های تول ...

اوکی . درسته شاید با سورپرایز مشکل پیدا کرد . 

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی