2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 12 پست

سلام خانما من دیشب بی بی چکم مثبت شد همون شب نزدیکی داشتم بعد از چند دقیقه رفتم دسشویی یکم خونریزی داشتم فک کردم ک پریود شدم بعدش ک بیبی چکو امتحان کردم مثبت شد یعنی اتفاقی افتاده ک خونریزی دارم?

تعداد رای : 1
نظرسنجی
داشتم
0
0%
نداشتم
1
100%

نمیشه گفت اخرین پریت کی بوده؟

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر همون یکبار بوده و ادامه نداشته نگران نشید آزمایش بدید بعد دوروز بعدش هم مجدد که آزمایش رو تکرار کنید روند رشد بتاتون رو بررسی کنید تا خیالتون راحت باشه

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
عزیزم سعی کن فعلا نزدیکی نداشته باشی یه آز خون بده یه دکتر برو احتمالا شیاف برات بنویسه

صب ازمایش دادم یکم نگرانم دوروزو بود رفته بودیم مسافرت ممکنه اتفاقی افتاده باشه ?فقط دیروز بعد نزدیکی اینجوری شدم 

شیاف برای چی پزشک عمومیم برم میشه

هم جای نی نی رو تو دلت سفت میکنه هم خونریزی تو قط میکنه

بهتره بری متخصص زنان البته عمومی هم کفایت میکنه ولی خب متخصص خیلی بهتره

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

اول ی آزمایش بده بتاتو ببین بعد برو دکتر

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
یعنی ممکنه خارج از رحم باشه ?شلوار تنگ ک میپوشم شکمم خیلی درد میکنه

خارج رحم میگن درد و خونریزیش زیاده خیلی

صب ازمایش دادم یکم نگرانم دوروزو بود رفته بودیم مسافرت ممکنه اتفاقی افتاده باشه ?فقط دیروز بعد نزدیک ...

ان شاءالله چیزی نیس نگران نباش

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود