سلام خانما من دیشب بی بی چکم مثبت شد همون شب نزدیکی داشتم بعد از چند دقیقه رفتم دسشویی یکم خونریزی داشتم فک کردم ک پریود شدم بعدش ک بیبی چکو امتحان کردم مثبت شد یعنی اتفاقی افتاده ک خونریزی دارم?
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
اگر همون یکبار بوده و ادامه نداشته نگران نشید آزمایش بدید بعد دوروز بعدش هم مجدد که آزمایش رو تکرار کنید روند رشد بتاتون رو بررسی کنید تا خیالتون راحت باشه
دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
یعنی ممکنه خارج از رحم باشه ?شلوار تنگ ک میپوشم شکمم خیلی درد میکنه
خارج رحم میگن درد و خونریزیش زیاده خیلی